יורוליג: צסק"א העפילה לפיינל פור
צסק"א מוסקבה היא הקבוצה הראשונה שמבטיחה את השתתפותה בפיינל פור בת"א, לאחר שגברה בביתה 82:84 על טאו ויטוריה. סקיפר בולוניה - פילזן 75:76
מועדון הפאר הרוסי, צסק"א מוסקבה, העפילה לפיינל פור פעם שנייה ברציפות. לעיני כ-5,000 אוהדים נלהבים במוסקבה, הצליחו חניכיו של דושאן איבקוביץ' לנצח 82:84 את טאו ויטוריה מספרד, במסגרת בית ד' ביורוליג. 50 שניות לסיום זה עוד נראה אבוד - טאו הובילה בפער של חמש נקודות. חטיפה של ג'יי אר הולדן, קליעות עונשין מוצלחות של מרקוס בראון ודאנק של תיאודורס פאפאלוקס הבטיחו לצסק"א את הניצחון החשוב והכרטיס לפיינל פור.
הירבו לקלוע לצסק"א (מאזן מושלם של 0-5): מירסאד טורצ'אן 18 (14 כדורים חוזרים), ג'יי אר הולדן 17 (6 איבודים), מרקוס בראון 15 (8 אסיסטים). לטאו: אנדרס נוצ'יוני 29, לואיס סקולה 12 (9 כדורים חזורים).
בראון אמר בתום המשחק: "זה היה ניצחון מאוד חשוב עבורנו. זה יהיה הפיינל פור הראשון שלי ואני שמח שניתנה לי ההזדמנות להשתתף בטורניר הזה".
במשחק נוסף בבית, שלא קבע דבר, השיגה ציבונה זאגרב ניצחון חוץ 70:68 על אולימפיאקוס אתונה. לקרואטים היה זה ניצחון ראשון בשלב השני.
גם בבית 5 התקיימו שני משחקים. המפגש המסקרן ביותר נערך בבולוניה, שם ניצחה סקיפר 75:76 את אפס פילזן בקרב על ראשות הבית. ג'אנלוקה באסילה קלע שלשה, שתי שניות לסיום, והעניק לבולוניה את הניצחון. באסילה גם היה הקלע המצטיין בסקיפר עם 21 נקודות. קרלוס דלפינו הוסיף 15. לפילזן: טראג'ן לנגדון 24, אנטוניו גרנג'ר 18.
סקיפר מוליכה את בית ה' עם מאזן של 1-4. פילזן שנייה בטבלה עם מאזן של 2-3. במצב של שוויון - פילזן תעלה משום שהיא ניצחה בסיבוב הקודם את האיטלקים בפער של 2 נקודות (70:72). במחזור הבא תתארח סקיפר אצל אורטז ופילזן תארח את אולימפיה לובליאנה.
במשחק נוסף וחסר חשיבות בבית זכתה אורטז בניצחון חוץ 90:86 על לובליאנה.