שתף קטע נבחר

חשד: עובדי העירייה גנבו מכוניות

המשטרה סבורה כי פיענחה את תעלומת היעלמן של מכוניות ישנות מרחובות חדרה בחודשים האחרונים. פקח ונהג גרר שעובדים בעירייה חשודים שמכרו את המכוניות למפרקים, ואלה הפכו אותן לחלקי-חילוף

פקח חנייה ונהג גרר בעיריית חדרה נעצרו אתמול בחשד שגנבו בעזרת הגרר העירוני עשרות מכוניות מתושבי העיר.

 

בחודשים האחרונים הצטברו במשטרת חדרה עשרות תלונות מאזרחים על כך שבוקר בהיר אחד המכוניות שלהם פשוט נעלמו. לדברי מפקד משטרת חדרה, סנ"צ אלי קריספיל, התברר כי כמעט כל המכוניות ישנות, רובן מסוג "סובארו". רוב האזרחים שהתלוננו לא היו מבוטחים נגד גניבה בגלל גילן המתקדם של המכוניות.

 

במשטרה הבינו כי כנופיה אחת מבצעת את כל הגניבות. נמסר כי שלשום בצהריים הבחין תושב העיר כי מכוניתו מועמסת על הגרר העירוני ללא שום סיבה ומועברת מייד לגרר אחר. האזרח מיהר אל שני הגוררים, מחה בתוקף כי לא חנה בניגוד לחוק, ומכוניתו הוחזרה לו. למרות זאת הוא התקשר להתלונן במשטרה, וזו עצרה את פקח החנייה ואת נהג הגרר. עד מהרה גילו החוקרים את הקשר שקיים, לטענתם, בין שני עובדי העירייה לסדרת הגניבות.

 

על-פי החשד העמיסו השניים בחודשים האחרונים מכוניות ישנות של תושבי העיר על הגרר העירוני ומכרו אותן, ככל הנראה תמורת מאות שקלים, לתושבי טייבה שהגיעו עם גרר משלהם. לדברי המשטרה תושבי טייבה פירקו את המכוניות ומכרו אותן כחלקי חילוף.

 

אתמול הובאו השניים, הפקח הוותיק איציק אלמליח ונהג הגרר שרון דמתי, לדיון בהארכת מעצרם בבית-משפט. שלושה תושבי טייבה נעצרו אף הם. בבית-המשפט הכחישו כל החשודים את המיוחס להם וטענו כי המשטרה פשוט טעתה בפרשנות שלה: לא מדובר בגניבת מכוניות אלא בפינוי חד-פעמי של גרוטאות. בית-המשפט החליט להאריך את מעצרם של החשודים בשלושה ימים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חשד: עובדי העירייה גנבו מכוניות ישנות ומכרו אותן לחלפים
חשד: עובדי העירייה גנבו מכוניות ישנות ומכרו אותן לחלפים
מומלצים