החשוד באונס התיירת: "היא שקרנית פתולוגית"
מעצרו של חיים אבוטבול מבת ים הוארך בחשד שאנס את חברתו לחיים, תיירת מבריטניה, שנמצאה עירומה ומחוסרת הכרה בגן צ'רלס קלור בתל אביב בסוף השבוע. הוא טוען: כשאמרתי לה לעזוב את דירתי היא איימה שתנקום בי. לא היה שום אונס
בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרו של חיים אבוטבול (40) מבת-ים, שנעצר בחשד שאנס את חברתו, תיירת מבריטניה שנמצאה עירומה ומחוסרת הכרה ביום חמישי לפנות בוקר בגן צ'רלס קלור בתל אביב.
התיירת נמצאה בגן על ידי עוברת אורח. היא הייתה מחוסרת הכרה, עירומה וחבולה, וידיה היו כפותות. היא הובהלה לטיפול רפואי בבית החולים שם התברר שנאנסה.
לאחר שהתאוששה היא סיפרה לחוקרי המשטרה כי חברה לחיים, חיים אבוטבול, ואדם נוסף הם שכפתו ואנסו אותה. היא סיפרה גם שיום לפני שנמצאה בגן, הגישה תלונה על אונס נגד אבוטבול, אולם ניידת משטרה שהגיע לדירה שחלקו בבת ים גבתה ממנה עדות, אך אפילו לא עיכבה אותו לחקירה.
המשטרה עצרה את אבוטבול אך הוא הכחיש שאנס את הצעירה. הוא ביקש מהחוקרים לבצע עימות ביניהם, בדיקת פוליגרף ואפילו בדיקת די.אן.איי כדי להוכיח את דבריו.
בבית המשפט אמר אבוטבול: "אחרי שהכרתי אותה היא התגלתה כשקרנית פתולוגית. היא סיפרה לי שיש לקרובי משפחתה מטוסים והם מיליונרים. כשגיליתי שכל הדברים שהיא מספרת הם שקר, אמרתי לה שאני רוצה שתעזוב את הבית. בתגובה היא אמרה לי, 'אתה עוד תצטער על זה', שברה את הדלת והלכה. לא אנסתי אותה. לא היה שום מקרה אפילו קרוב לאונס".
למרות דבריו אלה לא השתכנע שופט השלום מרדכי פלד והורה להשאיר את אבוטבול במעצר לשבעה ימים נוספים.