שתף קטע נבחר

שלט ענק של סלקום בטרמינל - מעל לדוכן של פלאפון

פלאפון: שלט הפרסום לא נכלל במכרז על הדוכן. רשות שדות התעופה: השלט נמכר ע"י חברת ברעם

זירת מאבק חדשה בין חברות הסלולר צפויה להיפתח היום בטרמינל 3, הלא הוא נתב"ג 2000. חברות הסלולר התחרו על הזכות להקים דוכן בנקודה הבולטת ביותר ברחבה המרכזית של הדיוטי-פרי החדש, סמוך לחנות של ג'יימס ריצ'רדסון.

 

פלאפון זכתה במכרז, אבל נראה שמי שצוחקת אחרונה היא סלקום: מעל לדוכן החדש של פלאפון, לכל אורכו, מתנוסס שלט פרסום ענק של סלקום.

 

מתברר, כי סלקום שילמה כ-500 אלף דולר תמורת הזכות להציג את השלט במשך שנה. במקביל, מפעילה סלקום דוכן במסדרון צדדי של הטרמינל.

 

יש הטוענים כי העיסקה שעשתה סלקום משתלמת יותר, שכן היא גם מפעילה דוכן וגם משיגה נראות במקום הבולט ביותר - בדיוק מול עיני לקוחות החברה המתחרה.

 

בפלאפון זועמים על השלט ואף פנו בעניין זה לרשות שדות התעופה. הרשות, מצידה, טוענת כי שלטי הפרסום נמכרים על-ידי חברת ברעם, שקיבלה את הזיכיון הבלעדי לפרסום במתקני רשות שדות התעופה, לרבות טרמינל 3.

 

דוברת פלאפון מסרה בתגובה: "פלאפון זכתה בדוכן הטוב ביותר בטרמינל, שהוא בעל בולטות וראות מצוינים. איננו מעוניינים להתייחס לשלט הפרסום, שלא נכלל במסגרת המכרז על הדוכן. ייתכן שסלקום, שהפסידה את המיקום המצוין, מנסה לכפות על הנחיתות באמצעות רכישת שלט הפרסום במחיר חסר פרופורציה".

 

את תגובת סלקום לא ניתן היה להשיג.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צוחקת אחרונה
צוחקת אחרונה
מומלצים