שתף קטע נבחר

יורוליג: הפסד נוסף לברצלונה, צסק"א עדיין מושלמת

שבוע אחרי התבוסה שספגה ביד אליהו נוצחה ברצלונה ע"י אא"ק 79:91 באתונה. צסק"א ניצחה באיטליה 72:80 את בנטון טרוויזו. עוד בבית 2: פזארו ניצחה בלובליאנה 63:74

שני משחקים נוספים נערכו הערב (ה') במסגרת בית 2, בנוסף להפסדה של מכבי תל אביב 104:102 ביד אליהו, לז'לגיריס קובנה. שבוע לאחר שהובסה בתל אביב, הגיעה ברצלונה, ללא גרגור פוצ'קה, למשחק חוץ באתונה אצל אא"ק המקומית - אחת הקבוצות החלשות בבית 2 - ונוצחה 79:91.

 

אא"ק שלטה במשחק מתחילתו. הרבע הראשון עוד היה צמוד והסתיים בתוצאה 16:20 ליוונים, אבל ברבע השני אא"ק כבר פתחה הפרש דו ספרתי ובהפסקה הובילה 33:46.

צילום: איי פי
מכבי תל אביב ברצלונה משחק כדורסל יד אליהו (צילום: איי פי)

 

עם פתיחת המחצית השניה חזרה לעצמה מעט ברצלונה, והצליחה לצמצם את ההפרש עד ל-5 נקודות בתחילת הרבע הרביעי, אבל אא"ק ברחה שוב להפרש גבוה. ברצלונה לחצה לקראת הסיום, שלחה את המקומיים לקו העונשין, אולם ללא הועיל וכאמור, 79:91 לאא"ק בסיום.

 

המקומיים שלטו מתחת לסלים וסיימו את המשחק עם יתרון 18:26 בריבאונד. גם באחוזי הקליעה מהשדה רשמה אא"ק יתרון סטטיסטי מובהק: 50 אחוז לעומת 36 אחוז בלבד של ברצלונה.

 

הסנטר הקרואטי סנדרו ניצ'וויץ', הוביל את אא"ק עם 23 נק'. עוד הרבו לקלוע לאא"ק: ניקו חאציס 18, ניקו זיזיס 15, טובי ביילי 10. הרבו לקלוע לברצלונה: דיאן בודירוגה 19, חואן קרלוס נבארו 16 ורוג'ר גרימאו 10, מרקו גאסול 9.

 

במשחק נוסף בבית 2 ניצחה סקאבוליני פזארו בסלובניה את אולימפיה לובליאנה 63:74 . המשחק היה צמוד לכל אורכו, אבל פזארו הוליכה בהפרש של בין 5 ל-10 נקודות לכל אורך המחצית השנייה. רק ששה משחקני לובליאנה קלעו נקודות עבור קבוצתם.

 

צ'ארלס סמית הוביל את פזארו עם 22 נק'. עוד הרבו לאיטלקים: מיליץ', ראניקו ומלאוונטורה 11 כל אחד ומוטולה 9. ללובליאנה: בזדריץ' 25 נק', בויסה 18 ואוסבולט 9.

 

בית 3: ניצחון לצסק"א מוסקבה על בנטון טרוויזו באיטליה

 

צסק"א מוסקבה ממשיכה לשמור על מאזן מושלם ביורוליג. הערב היא השיגה את ניצחונה השמיני במפעל, 72:80 מול בנטון טרוויזו. למעט הרבע הראשון בו הובילו הביתיים, שלטה צסק"א במשחק ויתרונה אף הגיע ל-17 נקודות במהלך הרבע הרביעי.

 

מרכוס בראון עם 20 נק' הרבה לקלוע לצסק"א. עוד הרבו לקלוע לאורחים: אנדרסון 18, דיקודיס והולדן 10 כל אחד. הרבו לקלוע לטרוויזו: גארנט 15, בולרי 13, גורי וסורנגה 11 כל אחד.

 

במשחק נוסף שנערך באותו בית, ניצחה טאו ויטוריה את פו אורטז 87:93. במשחק יחיד בבית 1 ניצחה אפס פילזן 61:66 את אסטודיאנטס.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא הספיק. בודירוגה
לא הספיק. בודירוגה
צילום: איי פי
מומלצים