שתף קטע נבחר

הבינלאומי: בוטל כנס המאזן בגלל סכסוך העבודה

העובדים בדרג הניהולי הודיעו כי לא יבואו בשל סכסוך העבודה. בכנס היתה אמורה הנהלת הבנק להציג את התוצאות הכספיות של הבנק לשנת 2004 ולהכריז על סניפים מצטיינים

כנס המאזן השנתי של הבנק הבינלאומי שהיה אמור להתקיים היום (א') בוטל, לאחר שהעובדים בדרג הניהולי (כ-200 איש) הודיעו שיחרימו את האירוע עקב סכסוך העבודה בבנק. 

 

מדובר בכנס המתקיים מדי שנה בו מציגה ההנהלה בפני המנהלים את תוצאות הבנק, ומכריזה על הסניפים המצטיינים. כמו כן נערך מופע של אמן אורח, והשנה היה אמור להופיע הסטנדאפיסט שלום אסייאג.

 

ועד המנהלים ומורשי החתימה בבנק, בראשות יונה גולדשלגר, הכריז לפני מספר חודשים על סכסוך עבודה עקב הדרישה לקבל בונוס בגין רווחי הבנק בשנת 2003. לדברי גולדשלגר, "אנחנו גאים להיות שותפים לצמיחה של הבנק, אבל לצערי, ההנהלה לא מכירה בתרומתנו".

 

הבנק, אגב, תרם את הכיבוד שהיה אמור להינתן באירוע לבית ספר תקומה, בית השאנטי ובית הילד בת"א.

 

הנהלת הבנק אומרת בתגובה: "ההנהלה הלכה כברת דרך כדי להביא לסיום הולם של הסכסוך ולפתוח דף חדש ביחסי העבודה בבנק. אולם הוועד חזר בו מההבנות שהושגו מול ההנהלה בימים האחרונים. ההנהלה מצרה על התנהגות חסרת האחריות של הוועד שמסיט את הבנק מהכיוון החיובי בו הוא נמצא".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הכנס בוטל
הכנס בוטל
צילום: מאיר פרטוש
מומלצים