דן ציפורין מסיים את תפקידו כמנכ"ל שופינג.קום
ציפורין ימשיך לכהן כיו"ר שופינג.קום. החברה העלתה את תחזית הכנסות ל-28.5 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2005
מנכ"ל שופינג.קום, דן ציפורין, מסיים את תפקידו. אמש הודיעה החברה כי דן ציפורין יסיים את תפקידו כמנכ"ל, אך ימשיך להנחות את החברה כיו"ר מועצת המנהלים.
לורי נורינגטון, חברה במועצת המנהלים של שופינג.קום, תחליף את דן ציפורין כנשיאה ומנכ"לית של החברה החל מ-1 ביוני 2005.
"תנופה עסקית, גידול מתמשך בהכנסות וברווחים והתרחבות בינלאומית הפכו אותנו לאחד מהמוקדים המשפיעים ביותר ב-e-commerce גלובלי". אמר דן ציפורין, מנכ"ל נוכחי ויו"ר שופינג.קום. "אני משוכנע שהניסיון של לורי עם חברות גלובליות צומחות תואם ביותר את ההזדמנויות שבשופינג.קום".
"החזון האסטרטגי של דן איפשר לשופינג.קום להפוך מרעיון - לשירות גלובלי מוביל לקנייה השוואתית מקוונת, עם הכנסות של 100 מיליון דולר", אמר ביל גורלי, חבר במועצת המנהלים של שופינג.קום ושותף בבנצ'מארק קפיטל.
לורי נורינגטון הצטרפה למועצת המנהלים של שופינג.קום ביוני 2004. לנורינגטון ניסיון של 20 שנה בתפקידים ניהוליים בחברת ג'נרל אלקטריק.
בתוך כך, החברה העלתה את התחזיות העסקיות לרבעון הראשון שיסתיים ב-31 למרץ 2005. שופינג.קום צופה הכנסות של כ-28.5 מיליון דולר ו-EBITDA מותאם של כ-4.5 מיליון דולר. זאת לעומת תחזית קודמת שעמדה על הכנסות שבין 27 ל-28 מיליון דולר, EBITDA בטווח שבין 4 ל-4.5 מיליון דולר, ורווח נקי של כ-3.8 מיליון דולר.