שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    הכוכבים החדשים של "פנאי פלוס"

    מיקה שרון במדור אוכל חדש, איריס אברמוביץ' בביקורת מסעדות, אבישג רבינר במדור משפחה חדש - וזה ממש לא הכל. נא להכיר את "פנאי פלוס" המשודרג

    שוב אני בפינתי הקבועה, "אז מה חדש ב'פנאי פלוס'". האמת שלא מעט, תודה ששאלתם. שיטוט מהיר בין עמודי העיתון יגלה לכם שמישהו במחלקת הגרפיקה תפר פה לילות ארוכים.

     

    אז כן, תכירו את מגע הזהב של המעצב אמיר חסון, שכבר הטביע את חותמו על לא מעט מגזינים בארץ, ובחודשיים האחרונים עמל על ה"פאנג שווי" של "פנאי פלוס", כמו גם על לשאול אותי חמש פעמים ביום "מי צריך כל כך הרבה טקסט???".

     

    עיצוב של עיתון, איך נאמר בעדינות, הוא לא תהליך סקסי במיוחד. מעצב ועורך מסתגרים להם בסטודיו לשעות ארוכות של "משבצות זה הפסים החדש", "זה אייטיז", "לא, זה רטרו", "זה מזעזע", "זה גאוני", "זה פלאייר", "אתה דוחה", "את פרחה", "זה 'ווג' יפן", "זה 'פנאי פלוס'", וחוזר חלילה. הסברים נוספים, אני חוששת, מיותרים.

     

    אם זה היה תלוי באמיר, הוא היה מעצב גיליון של פוסטרים. אם זה היה תלוי ביובל אברמוביץ', למשל, הוא היה הולך על התנ"ך. מילים ועוד מילים על גבי מילים. אני, נערת אמצע שכמותי, מנסה לאזן בין הכוחות. הרי בלי מילים, מוטב שאתחיל לתרגל את הכלים שרכשתי בקורס בן החודשיים שעשיתי בחופש הגדול שבין כיתה ז' ל-ח' ב"קאמרה אובסקורה". מצד שני - תמונה אחת טובה של אושרי כהן חצי עירום, מזנק על הכדור בחוף הים, שווה מיליון אותיות אהו"י. האם הצלחנו? האם מסע השיפוצים שלנו הוציא אותנו כונפת "הברבור", או כוסית א-לה דמי מור? זה כבר בפינה לשיפוטכם.

     

    ובמעבר לא חד בכלל - קצת כבוד לכוכבים החדשים שלנו: תנו מחיאות כפיים למדור האוכל החדש. אני לא יודעת מה אתם עושים בשעות הפנאי שלכם, אבל רוב האנשים שאני מכירה אוכלים. מגיע הגיל שבמקום ללכת לקרוע את "האומן 17" או להוריד שוטים על המגה-בר-לאונג' האופנתי החדש, אתם פשוט הולכים לאכול. כן, בטח, יש גם סרט טוב לפני, אולי הצגה טובה אחרי. אבל בגדול - הולכים לאכול. בדיוק בגלל זה גייסנו את שורותיה של השפית האלופה מיקה שרון, שהקימה כמה וכמה מוסדות אוכל תל אביביים מפוארים. מיקה תשתף אתכם בסודות הבישול המופלא שלה, ויותר מכך - תחשוף כישרון מבוזבז (עד כה) של מספרת סיפורים. אתם חייבים לבדוק מה עובר על הגריל שלה ביום העצמאות. זהירות, כל עולם החי רוקד לה על אש.

     

    מבקרת המסעדות החדשה שלנו היא לא אחרת מאשר איריס אברמוביץ' (ולא, אין קשר ליובל). אתם מכירים אותה בתור חוה קושניר מ"אחורי החדשות", אבל אנחנו ניהנה מכישורי הקולינריה שלה. איריס היא אומנם צמחונית (זה קורה במשפחות הכי טובות), אבל חולה על אוכל ובשלנית בחסד (ככה לפחות אור קניספל טוען), והיא תסחוב איתה מדי שבוע לעבודה הקשה שהטלנו עליה קרניבור תורן. השבוע היא גררה את גברת פראדה (לא, לא האמיתית) לאכול פטרוזיליה במקום סטייק. לחג המנגל. דווקא.

     

    במדור המשפחה המתרחב שלנו התיישבה עוד בחורה שווה: אבישג רבינר, אמא צעירה ל-3 (3!), סופרת, שחקנית, יפהפייה, אינטליגנטית ומצחיקה. לא בטוח שבסדר הזה. נכון שיש סיכוי שהיא תגרום לכמה בחורות להקפיד מאוד על נטילת הגלולות שלהן. מצד שני, כמות האהבה שנשפכת מהטור שלה תגרום אפילו לג'ורג' קלוני לרצות ילדים. תגידו שלום יפה גם לאיתי גורביץ', שהשתלט על מדור הלייף סטייל שלנו. אותו, לדעתי, תתחילו בעיקר לקלל כשתתחילו לגהץ את הוויזה בגלל המלצות הסטייל שלו. ולשלי בן מיור, סגנית העורכת החדשה שלנו, שמנהלת אצלה בחדר מיני "ערוץ החיים הטובים".

     

    אבל, וזה אבל גדול, שחקנית הרכש המפתיעה שלנו היא לא אחרת מאשר... המממ, אני לא יכולה לגלות. בואו רק נאמר שמדובר בוואחד יצור אמיץ, שלמרות כל החששות הלכה איתי עד הסוף, והיא מכבסת בפומבי את התחתונים המלוכלכים של עולם הזוהר הישראלי. רציתם מחיר התהילה? איטס פיי דיי.

     

    תיהנו מהגיליון. אנחנו מאוד שמחים להגיש לכם את "פנאי פלוס" המשודרג דווקא ביום העצמאות. אווירה של חג, אתם יודעים.

     

    נירית וייס

    עורכת ראשית

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    לאתר ההטבות
    מומלצים