קבורת הרוצח: הכדור עובר למשרד רה"מ
פגישה בהשתתפות ראש העיר ראשון-לציון, נציגי חברה קדישא ואנשי משרד הביטחון הסתיימה ללא תוצאות. בסביבת ראש הממשלה, האמון על שירותי הדת, מבהירים שהוא אישית לא עוסק בכך
עניין קבורתו של המחבל הסתבך בסוף-השבוע, כאשר עיריית ראשון-לציון הודיעה שהמחבל לא ייקבר בשטחה. מוקדם יותר הורה מופז לא לאפשר קבורה צבאית למחבל. גורמים בקריית ארבע העבירו מסר למשפחת זאדה והציעו לקבור את בנם בחלקת "גדולי האומה" ביישוב, סמוך לקברו של הרוצח ברוך גולדשטיין.
הוריו של נתן-זאדה אמרו ל-ynet שיעתרו לבג"ץ נגד החלטת מופז וידרשו שבנם ייקבר אך ורק בקבורה צבאית. אביו יצחק שוחח עם ראש העיר, מאיר ניצן, וביקש ממנו לאפשר את הקבורה בעיר: "אני מבקש שתתייחס אליו כאל בן-אדם, כי הוא נרצח כשלבש מדי צבא", אמר האב. אך ראש העיר הסביר כי "אדם נקבר על-פי מקום מגוריו, כך נקבע בחוק הישראלי. אנחנו לא מחוייבים להעניק קבורה לכל אזרח, אלא רק לתושבי העיר. צר לי על המשפחה, אבל הוא הזדהה עם תושבי תפוח ושם עליו להיקבר. בתעודת הזהות הוא רשום כתושב תפוח".
בשבת אחר הצהריים הגיעה המשפחה למכון לרפואה משפטית באבו-כביר והודיעה שתיקח את הגופה לביתו של שר הביטחון. כעבור זמן קצר, עם זאת, עזבה המשפחה את המקום, והשאירה את הגופה במכון לסוף השבוע. בתוך כך, אלוף פיקוד המרכז, יאיר נוה, הוציא הוראה שאוסרת לקבור את המחבל באחת ההתנחלויות ביהודה ושומרון. האלוף נוה הודיע כי אם ייעשה נסיון לקבור את זאדה באחת ההתנחלויות בגזרה, הוא יציב מחסומים שימנעו את העברת הגופה.
בעקבות הדברים הגיש אביו של המחבל תלונה במשטרה נגד שר הביטחון, שאול מופז, ונגד צה"ל, על אופן התנהלותם בפרשה. כמו כן, האב הגיש תלונה נגד משטרת מחוז הצפון, על כך שבעוד שבנו היה נתון במעצר, הצליח ההמון הזועם לתקוף אותו ולהרגו.