שופרסל ממנה מנהלים חדשים לרשתות שלי, ביג ודיל
במסגרת שינוי המבנה הארגוני מונו שלושה מנהלים לפורמטים החדשים של הרשת ובמקביל, עזב את הקבוצה דוד גדליה, מי ששימש סמנכ"ל ומנהל שופרסל דיל
שינויים ארגוניים בשופרסל. במסגרת השקת הפורמטים החדשים תחתם תפעל הרשת: שופרסל שלי, ביג ודיל, הודיע מנכ"ל קבוצת שופרסל, אפי רוזנהויז, על מינוי מנהלים לשלוש הרשתות. יואב פריימן ישמש מנהל שופרסל שלי, ערן סלע מנהל שופרסל ביג ושאול עמיר מנהל שופרסל דיל. שלושת המנהלים יהיו כפופים לסמנכ"ל התפעול.
במקביל, דוד גדליה ששימש כסמנכ"ל ומנהל שופרסל דיל יסיים את עבודתו בחברה. מיכל יפה תמונה למנהלת מטה תפעול בכפיפות לסמנכ"ל התפעול. במסגרת תפקידה תקבל דיווחים מבעלי תפקידים בחברה בנושאי בטיחות, רכש תפעולי, כלכלנים ואו"ש.
רוזנהויז אמר על עזיבתו של גדליה, "דוד גדליה הוא מעמודי התווך במערך התפעול והניהול של שופרסל במשך 17 השנים האחרונות, בשל כך הפרידה ממנו אינה קלה לי כלל ועיקר. אני מעריך ומוקיר את תרומתו של גדליה לחברה במהלך כל שנות עבודתו ומודה לו על כך מעומק הלב. אני מאחל לו הרבה בריאות, אריכות ימים והמשך הצלחה".
שופרסל. שינויים ארגוניים
צילום: סיון פרג'
מומלצים