שתף קטע נבחר

מקדונלד'ס: עליית מחירים בגלל התייקרות הבשר

מחיר הארוחות עלה ב-3%, ומחיר הגדלתן עלה ב-31%. מחירי הבשר בעולם עלו בעת האחרונה בשיעור של כ-30%

עליות מחירים בין 3% ל-31% ברשת מקדונלד'ס. כך נודע ל"ידיעות אחרונות".

 

לאחר שנתיים ללא עליות מחירים, מעדכנת רשת מקדונלד'ס את מחיריה. העלייה הגדולה ביותר נרשמה במחיר הגדלת הארוחות - שעלה בשיעור של 31%. מעתה מחיר הגדלה מארוחה רגילה לגדולה יעלה 2.5 שקלים, במקום 1.9 שקלים. מחיר הגדלה מארוחה רגילה לארוחת ענק יעלה 3.9 שקלים, במקום 2.9 שקלים.

 

לדוגמה, מחיר הארוחות ברשת יהיה כעת 32.9 שקל, במקום 31.9 שקל (עלייה של 3%). מחירה של ארוחת ביג מק ייה עתה 31.9 שקל, במקום 30.9 שקל. ארוחת סלט קליפורניה תעלה כעת 33.9 שקל, במקום 32.9 שקל. מחיר ארוחת ילדים נותר ללא שינוי, 22.9 שקל.

 

רשת מקדונלד'ס-ישראל, בניהול עמרי פדן, היא רשת המזון המהיר הגדולה בישראל לממכר המבורגרים. מהרשת נמסר בתגובה: "עליית המחירים נובעת מעליית מחירי האנרגיה והבשר בשוק. זאת לאחר שנתיים ללא העלאות מחירים ברשת".

 

מחירי הבשר בעולם עלו בעת האחרונה בשיעור של כ-30%. הרשתות המתחרות עדיין לא העלו מחירים, אך ההערכה בענף היא כי גם הן יעשו זאת בקרוב.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
התייקרות אחרי שנתיים
התייקרות אחרי שנתיים
מומלצים