החברה הגיאוגרפית נמכרה לקבוצת אופקים
מעריכים כי הקונה, אלברט לוי, הסכים לשלם 3.2 מיליון דולר - בדומה למחיר אשר הבעלים, חסן ופרימור, התחייבו לשלם כאשר רכשו אותה
איש העסקים אלברט לוי, בעליה של קבוצת אופקים נסיעות ותיירות, הסכים הערב (ה') לרכוש את החברה-הגיאוגרפית. לא נמסר המחיר.
החברה הגיאוגרפית מצויה כיום בבעלות מלאה של חברת תור-לינק, בבעלות אנשי-העסקים ג'וליו חסן ואייל פרימור, שרכשה אותה בנובמבר 2004 תמורת כ-3.2 מיליון דולר.
מעריכים כי לוי הסכים לשלם סכום דומה לסכום אשר חסן ופרימור התחייבו לשלם; ההתחייבות שלהם נפרסה בתשלומים למשך 15 שנה - וכנראה שלוי ישלם תשלומים בסדר-גודל דומה למשך שאר תקופת ההתחייבות המקורית של חסן ופרימור.
סמנכ"ל שיווק של החברה-הגיאוגרפית, רמי רושקביץ, הסביר כי לא יהיה מיזוג בין אופקים לבין החברה-הגיאוגרפית, המותגים יהיו נפרדים, וגם התיפעול; לדבריו, בעלי אופקים "נזהרים מאוד מסינרגיה" בין קבוצת הנסיעות והתיירות הגדולה לבין החברה-הגיאוגרפית בעלת תחומי-הפעילות הממוקדים. לטענתו, מצב זה מאפשר שלא להזדקק לאישור הממונה על ההגבלים העסקיים.
הוא הסביר את מה שהביא את פרימור וחסן למכור את החברה-הגיאוגרפית: כיום, אי-אפשר להמשיך בחברה קטנה - בלי הייתרון-לגודל, ונוכח הקונסולידציה שמתחוללת בענף התיירות.
"יש בזה עצוב, ויש בזה שמח" - אמר רושקביץ; וסיפר: "ישבתי עם לוי ואמרתי לו, יהיה מי שידבר על בידול טוטלי בין החברה-הגיאוגרפית לבין אופקים - ויהיה מי שידבר על השימוש בעוצמות של אופקים לקידום החברה-הגיאוגרפית
החברה הגיאוגרפית נמכרה לפני שנתיים לאחר שצברה חובות של קרוב ל-50 מיליון שקל ובית המשפט מינה לה מפרק זמני. המפרק הזמני בחן את מצבה של החברה, החליט לנסות למכור אותה כעסק חי וניהל מו"מ עם חברת התיירות בי.טי.סי שבבעלות בני גאון וחברת תור-לינק.
במהלך המו"מ, שבוצע גם במסגרת התדיינויות בבית המשפט המחוזי בתל אביב התברר לשופטת ורדה אלשייך כי שני המתמודדים שיתפו פעולה תוך כדי ההתדיינויות המשפטיות. אלשייך אילצה למעשה את תור-לינק לרכוש את החברה הגיאוגרפית, שניסתה להתחמק כי המחיר שנקבע היה גבוה מדי עבורה. השופטת ציינה אז, כי "תור-לינק ניסתה לחמוק מקנייה ממניעים פסולים".
מייד לאחר מכירתה עזבו את החברה הגיאוגרפית כמה מבכירי המדריכים שלה. חלקם עברו לחברות אחרות ואחרים הקימו יזמות מתחרה לחברה הגיאוגרפית, תוך שהם פונים ללקוחות שנהגו לצאת איתם לטיולים מאורגנים.
כיום, החברה-הגיאוגרפית מעסיקה 280 עובדים; מתוכם יש 250 מדריכים - ועוד 30 עובדי מטה קבועים. כלומר: בדומה למה שהיה לה ערב הקריסה. מצב הקירסה, היעדר הפעילות, נמשך כמחצית-השנה. אחר-כך, במשך כמעט שנה, הופעלה החברה בתחומים מגוונים.
אבל - לדברי גורמים בענף - חסן ופרימור העריכו כי לא יצליחו לפעול (בתור החברה-הגיאוגרפית) בשוק התיירות, תוך התחרות מול הענקים. ועל-כן, מכרו את החברה.