שתף קטע נבחר

הקהל צועד על קיבתו

אחרי הטקס האזרחי שלשום בברצלונה יבואו לינור אברג'יל ושאראס בברית הנישואים גם הערב בגעש. השפים ומעצבי האירוע בכוננות, ואנחנו השגנו את התפריט. הגיע זמן הריור

חשבתם שהשקעתם באוכל בחתונה שלכם? חישבו מחדש. בעוד רוב עם ישראל יידבק היום בערב לפלזמות בגמר המונדיאל ויסתפק בקצת בירות וגרעינים, ל-500 האורחים שיגיעו לחגוג עם מיס עולם לשעבר ושחקן האן.בי.איי המכביסט מחכה אירוח נוצץ במיוחד באולם ה"סטואה" בגעש.

 

קבלת הפנים תיערך בקונספט פסטורלי בהשראת אגדות שתוכנן במיוחד על ידי מעצבת האירועים אלקי ג'ייקובס, עם מאות ורדים לבנים ונרות בכניסה. אלה שבחרו לוותר על בהייה בביצועיו של זינאדין זידאן יחליפו את הפיצוחים בשש עמדות הגשה מבית מדרשו הקולינרי של פול אסנהיים לקייטרינג "קווזין". הבחירה תהיה בין פלאפל דג עם סלסה פיקנטית שהותאם לטעם של קהל שמעדיף מעט חריפות מזרחית, פסטייה בצק עלים ממולא בבשר כבש ירקות אגוזים וקינמון, קבב טלה על מקלות קינמון, צנובר בזילוף טחינה לבנה, בייבי חציל בלאדי במילוי בשר, קובה ממולא בבשר כבש ואגוזים ושיפודי פרגיות עם זעתר.

 

באירוע עצמו ישלוט סגנון שנות ה-20 - צ'ארלסטון סטייל עם הרבה נוצות, פנינים, תחרות רומנטיות ואלמנטים נוצצים. את טקס החינה המסורתי שייערך במהלכו יעטרו בדים בטקסטורות ייחודיות ופרחים אדומים ומוזהבים שיפוזרו ביניהם. חובבי אוכל יאפי משודרג יתנפלו בפנים על עמדת סושי, סשימי ודים סאם. מי שהפנים שמדובר עד כה רק במתאבנים יזכה לביקור אישי לשולחן של מלצרים חנוטים בסינר צרפתי שחור שיגישו כמנות ראשונות פטה כפרי מושרה בוויסקי עם ריבת תאנים ודג מוסר-ים מונח על תרד מוקפץ ועם תפוח אדמה מאודה ברוטב חמציץ. המנה העיקרית תורכב מנתח של פילה בקר עסיסי, מונח על ראשטי ורוטב מרלו עדין כשבנפרד יוצב במרכז השולחן ספייריבס טלה במרינדת ברביקיו אסייתי.

 

לסיום יוצאו עגלות הקינוחים, ועליהן קרם קטלן עם שערות קדאיף ברוטב טופי חם, פונדנט שוקולד, טראפלס על לוליפופס וסורבה במגוון טעמים שיוגשו בכוסות מרטיני, ועוד מיני מטעמים בשלל תיאורים פיוטיים שלא היו מביישים את טובי משוררי הדור. ההמלצה האישית שלנו היא להגיע עם מכנסי גומי כי מראה של כפתורים מתפוצצים איננו נעים לעין. מזל טוב.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שאראס-אברג'יל. תנו לאוכל לדבר
שאראס-אברג'יל. תנו לאוכל לדבר
צילום: רפי דלויה
מומלצים