3 פועלים נפלו לעומק עשרות מטרים ליד שיבא
השלושה נפלו לבור כאשר עמדו על פיגום בתוכו. צוותי חילוץ הוציאו אותם מהבור ופינו אותם לבית החולים הסמוך. מצבם בינוני-קשה
שלושה פועלי בניין נפלו בצהריים (יום א') לבור בעומק עשרות מטרים באתר בניה סמוך למרכז הרפואי שיבא בתל השומר. כוחות חילוץ והצלה סייעו לשלושה, שנפלו לבור במהלך עבודתם באתר הבנייה. עומקו של הבור הוא על-פי ההערכות בין 20 ל-30 מטרים. שניים מהפועלים הם אחים מהכפר מע'ר שבצפון.
על פי חקירה ראשונית של המשטרה עולה, כי הפועלים עבדו באתר בנייה סמוך לכניסה לבית החולים תל השומר, השייך לאיגוד ערים דן. ככל הידוע הם עמדו על פיגום בתוך בור גדול שקוטרו 10 מטרים ועומקו כ-20 מטרים. בשלב מסויים מסיבה שאינה ברורה נפלו השלושה יחד עם הפיגום לתוך הבור.

הבור אליו נפלו הפועלים (צילום: ניב קלדרון)
למקום הוזעקו שוטרי תחנת מסובים, אנשי מד"א וכיבוי אש שהחלו לעמול על חילוץ הפועלים באמצעות מנופים כבדים. צוותי הכיבוי הצליחו לחלץ את אחד הפועלים כשהוא מחוסר הכרה ומצבו הוגדר קשה. זמן מה לאחר מכן חולץ גם הפועל השני במצב בינוני ובסופו של דבר חולץ גם הפועל השלישי במצב בינוני עד קשה. צוותי מד"א מאזור ירקון פינו את שלושת הפועלים לבית החולים הסמוך, שיבא.
פרמדיק מד"א ירקון, יוסי חלבי, שהגיע למקום סיפר ל-ynet: "הבנו ששני העובדים עמדו על פיגום לפני שנפלו לבור. במקום היו צוותי כיבוי שחילצו את השניים בסיוע מנוף, ואחד הכבאים שירד לתחתית הבור דיווח לנו ממראה עיניו על מצב הפצועים".
חלבי פירט על מצבם של הפצועים. "הפצוע הראשון שחולץ היה במצב קשה ומחוסר הכרה. מיד כשהוא הוצא מהבור התחלנו לבצע פעולות החייאה מתקדמות ופתחנו לו נתיב אוויר לצורך הנשמה. הפצוע השני, שנפצע באורח בינוני, סבל בעיקר מחבלות בחזה ובבטן ומשברים בגפיים. הוא היה בהכרה אך נסער מאוד ולא הצליח לדבר".