שתף קטע נבחר

רוצים לבקש סליחה?

יום כיפור מתקרב, ועל חטאים שבין אדם לחברו היום הזה דווקא אינו מכפר. אולי זה הזמן לבקש סליחה ממי שפגענו בו, בכוונה או לא בכוונה. אפשר לעשות את זה פנים אל פנים, בחדרי חדרים, אבל אפשר גם במכתב גלוי בעילום שם - או ללכת בגדול, עם התנצלות וידאו קורעת שקשה לעמוד בפניה

קשה לבקש סליחה. זה אחד הדברים הכי לא נעימים שיש. קודם כל, להודות בפני עצמנו שטעינו, ואחר כך - להודות בכך בפני האחר. ולהתנצל. יש אנשים שזה קשה להם עוד יותר, ובגלל אי הנעימות הזאת סוחבים איתם מטען של רגשות כבדים.

 

יש חברויות של שנים ארוכות שהשתבשו בגלל דבר קטן, אי הבנה שניתן לסדר אותה ב"סליחה" אחת, להתחבק ולחזור להיות חברים.

 

יש מריבות בתוך המשפחה, בין אחים ואחיות, שאמורים להיות האנשים הכי קרובים בעולם, אבל לא מדברים זה עם זה כבר שנים, בגלל ויכוח שאף אחד אפילו כבר לא זוכר את פרטיו.

 

יש אנשים שאנחנו אפילו לא מכירים, אבל אנחנו יודעים שגרמנו להם עוול, בכוונה או לא בכוונה.

 

יום כיפור מתקרב, ועל חטאים שבין אדם לחברו הוא אינו מכפר. אולי זה הזמן לבקש סליחה ממי שפגענו בו. אפשר לעשות את זה פנים אל פנים, אבל אפשר גם במכתב גלוי, בעילום שם. ואפשר גם במנגנון התגובות כאן למטה.

 

  • רוצים לבקש סליחה? שילחו אלינו את מכתב הסליחה שלכם (אפשר גם להקליט את עצמכם בווידאו). המכתבים הנבחרים יתפרסמו כאן לקראת יום הכיפורים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אופס, איזו טמבלית הייתי! סליחה...
אופס, איזו טמבלית הייתי! סליחה...
צילום: ויז'ואל/פוטוס
מומלצים