הרוקדים החדשים של "רשת"
עשרה טאלנטים נבחרו על ידי "רשת" להשתתף בעונה השלישית של "רוקדים עם כוכבים". קבלו את הרשימה הסופית
לאחר פניות רבות שקיבלה "רשת" מצד טאלנטים, מכל הסוגים והגדלים, להלן הרשימה המגובשת של מי שיוזמן למעמד חתימת חוזים עבור העונה הבאה של "רוקדים עם כוכבים".
במידה שתהיה הסכמה של שני הצדדים, ייכנסו בתקופה הקרובה חמש נשים וחמישה גברים, למשטר אימונים מפרך לקראת עליית התוכנית לקראת סוף ינואר 2007. בין שמות הגברים שכבר הועלו כמו אלון אבוטבול, בוני גינזבורג, מיכאל הנגבי והחייל האמיץ רודריגו, הוצג גם שמו המפתיע של הדוגמן יונתן כהן, הפרזנטור של חברת האופנה "גולף", ולא פחות מאשר בן הזוג החדש של מנחת התוכנית, הילה נחשון.
בגזרת הבנות, מצאו את עצמן ציפי שביט ומיטל גל, שהייתה ברשימה הסופית, בחוץ, לטובת ההפתעה החדשה של הליהוק: דניאלה פיק. לצדה יופיעו בצ'ה צ'ה צ'ה ורומבה גם מיקי קם, אילנית לוי, מיכל זוארץ ומיטל דוהן.
טל עזריה, מדוברות "רשת": "תמתינו בסבלנות, עוד כמה ימים נשחרר את רשימת המשתתפים".
החפזון אמנם מהשטן, אבל בכל זאת החלטנו לפנק אתכם לפני כולם. ועכשיו תורכם לטקבק ולקבוע מי הפייבוריט שלכם.
מומלצים