שתף קטע נבחר

ריאל מדריד החתימה את גאגו והיגוואין

לראשונה מאז ימי רדונדו, הלבנים משקיעים בארגנטינאים והחתימו את הקשר פרננדו גאגו בן ה-20 מבוקה (20 מיליון) ואת החלוץ גונסאלו היגוואין בן ה-18 מריבר (13 מיליון). איימאר לא מתרגש מהמפגש בשבת מול ולנסיה, קבוצתו לשעבר

מאז ימי פרננדו רדונדו, שעזב את ריאל מדריד בשנת 2000, לא היה בסגל הלבנים מבירת ספרד שחקן ארגנטינאי משמעותי, אם לא סופרים את וולטר סמואל וסנטיאגו סולארי. אבל עכשיו, עם סיום עונת האפרטורה המרתקת, הקבוצה מהסנטיאגו ברנבאו צירפה לשורותיה שניים מהכוכבים הגדולים בליגה הארגנטינאית – פרננדו גאגו וגונסאלו היגוואין.

 

ב'סופרקלאסיקו' האחרון בליגה, גאגו מבוקה ג'וניורס והיגוואין מריבר פלייט היו יריבים מרים, אבל החל מהשבוע הם יחלו לשתף פעולה ולמשוך לאותו כיוון, בניסיון להחזיר את ריאל מדריד לימי הזוהר והזכייה בתארים, אחרי שלוש שנים שחונות.

גונסאלו היגוואין. תמורת 13 מיליון הוא יגיע למדריד (צילום: איי פי)

 

עבור שני הכוכבים הגדולים ריאל תיפרד מ-33 מיליון יורו, כאשר על הקשר בן ה-20 של בוקה, המכונה 'פרננדו רדונדו החדש' היא שילמה 20 מיליון ואילו תמורת היגוואין, החלוץ בן ה-18 של ריבר, היא הוציאה 13 מיליון.

 

גאגו, שסגר לחמש עונות, ירוויח בכל אחת מהן 2.7 מיליון יורו ואילו פרטי חוזהו של היגוואין, שאחרי מחצית העונה שנותרה ישחק בריאל שש שנים נוספות, טרם פורסמו. "זה חלום שמתגשם", אמר לאחרונה היגוואין, אחרי שכבר הצטלם בבואנוס איירס עם חולצה של ריאל, בהפקות צילום של התקשורת הספרדית, עוד לפני שהמכירה עצמה הושלמה.

 

גם גאגו, שהיה מחוזר על ידי צ'לסי וברצלונה, הודיע כי הוא מעדיף לשחק בריאל, כדי להמשיך את דרכו של מודל החיקוי שלו, רדונדו, ששיחק בקבוצה בין השנים 1994 ל-2000.

 

פבלו איימאר: "אין לי כלום נגד ולנסיה"

אם כבר בארגנטינאים בליגה הספרדית עסקינן, אז אחד שכבר נמצא שם זו עונה שישית, פבלו איימאר, יפגוש בשבת במדי סראגוסה את קבוצתו לשעבר, ולנסיה.

 'פבליטו', ששיחק במסטאיה מאז 2001 ועד הקיץ האחרון, יארח בשבת את קבוצתו הקודמת.

פבלו איימאר, עדיין לא יודע אם יחגוג במקרה של כיבוש (צילום: רויטרס)

 

"אין לי שום דבר נגד ולנסיה", ענה איימאר לשאלה האם יחפש נקמה מולה: "נקמה זה למי שרוצה להחזיר על משהו רע שעשו לו. לי לא עשו שום דבר רע, אני אוהב את ולנסיה ואת כל האנשים שקשורים למועדון". הקשר הארגנטינאי לא יודע עדיין אם יחגוג במידה ויכבוש שער: "אני מקווה לכבוש כי זה טוב לקבוצתי הנוכחית, אבל אני מקווה גם להיות קר מספיק כדי לא לחגוג מול חברים טובים שלי כמו סנטיאגו קניסארס ורוברטו אז'אלה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרננדו גאגו
פרננדו גאגו
צילום: רויטרס
מומלצים