שתף קטע נבחר

בת נולדה לגורי אלפי

כן, אתם כבר מכירים את הרוטינה. הם נכנסים להריון, מטפחים אותו, הולכים לבית חולים ואז חוזרים הביתה עם עוד צאצא. גורי אלפי והילה, אשתו, עמדו במשימה בכבוד

לפני יומיים זה קרה לטל ברמן ואשתו, אמי. לא מזמן זה קרה לאסי כהן ואשתו, זה כנראה משהו שעובר בין קומיקאים, כי היום (ד') בבוקר זה קרה לגורי אלפי ואשתו, הילה. 

 

בת מספר שתיים תענה כשיקראו לה לשם סול, והיא שוקלת 2.350 קילו. היא נולדה בבית החולים "תל השומר", בשעה טובה, והיא כבר מחליפה כאפות עם אחותה הגדולה, אמה.

 

גורי והילה צמודים אחד לשני מאז התיכון, ואתמול הם התייצבו אחרי כמה ימים של צירים, עד לביצוע מושלם של הלידה. המדור מאחל לה חיים מצחיקים ועתירי משמעות.

 

גם אתם מסתובבים חדורי שליחות בבתי חולים, כמו האישה הטובה ששלחה לנו את המייל הצהוב? אל תהססו להשתמש בו.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גורי והילה אלפי. בפעם השניה
גורי והילה אלפי. בפעם השניה
צילום: קרן נתנזון
מומלצים