בני זוג נהרגו בתאונה ליד חברון
נהג רכב פרטי סטה ממסלולו בצומת בית חגי ופגע במשאית. ההרוגים, בשנות ה-20 לחייהם, התחתנו לפני חודשיים. זו התאונה הקטלנית השנייה באזור בחודש האחרון
צביקי (22) והדסה (21) סטיסקין, תושבי הר חברון, נהרגו הבוקר (יום ב') בתאונת הדרכים בצומת בית חגי, דרומית לחברון. רכבם סטה ממסלולו ופגע במשאית בעוצמה. הלוויתם של השניים, שנישאו אך לפני חודשיים, תצא בשעה 15:30 מבית-הכנסת ביישוב מעון לבית העלמין האזורי בסוסיא.
התאונה אירעה סמוך לשעה 7:00 בבוקר. הרכב סטה כאמור מנתיבו מסיבה בלתי ברורה, והתנגש חזיתית במשאית פול טריילר בה נהג תושב ירושלים. הנהג ניסה לחמוק מפגיעה, אך ללא הצלחה. רופא שהיה במקום נאלץ לקבוע את מותם של שני הנוסעים. נהג המשאית עוכב לחקירה.

הרכב המרוסק בו נסעו בני הזוג (צילום: מוקד 4040)
דבורה אביעד, מתנדבת בהצלה איו"ש, סיפרה ל-ynet: "כשהגעתי למקום התאונה גיליתי מחזה מחריד. המשאית היתה על הרכב הפרטי, שהיה הפוך על צידו. בהתחלה זיהינו שגבר לכוד ברכב, אבל לאחר שכוחות הכיבוי הגיעו למקום גילינו גם אשה. השניים היו ללא רוח חיים".
מפקד תחנת כיבוי קריית ארבע רשף ינון יצחקי, אמר: "מדובר בתאונה מאוד קשה. הרכב היה הפוך על הצד. בתוך הרכב ראיתי גבר הרוג. חילצנו אותו מהרכב. רק כאשר הפכנו את המכונית הסתבר לנו שבמקום נמצאת הרוגה נוספת". לדברי רשף יצחקי, השניים היו חגורים בחגורת בטיחות
אחיו הצעיר של צביקי סטיסקין סיפר כי בני הזוג עשו את דרכם מבאר שבע לביתם באזור הר חברון. "רק אתמול דיברתי איתו. אחי למד בישיבת שבי חברון והוא התחתן רק לפני חודשיים".
דוד אלדר, מרכז המשק במעון בו גדל צביקי, סיפר: "הם היו זוג שמח, מלא שמחת חיים עם אנרגיות טובות, עם שאיפות לחיים מלאים בעזרה ונתינה. הם רק התחילו להיות ביחד בשלבים הכי בוערים באהבה ועברו להתגורר בקריית ארבע. צביקי היה תמיד מלא באופטימיות, תמיד שמח. אהב את הלימודים בישיבת שבי חברון והדסה עבדה בבית. צביקי גם אהב לטייל בארץ ואהב לעבוד בחקלאות ביישוב. כולם ביישוב המומים, לא מעכלים את הטרגדיה".
מדובר בתאונה הקטלנית השנייה באזור קריית ארבע בחודש האחרון. לפני שבוע וחצי נהרגו הרב אבי (אברהם) כהן אור בן 41 ואשתו שמחה בת 38 בתאונת דרכים בצומת אנון ליד קריית ארבע, הותירו אחריהם שמונה יתומים. הבכורה - גיתית בת 15 - נפצעה בתאונה באורח קשה מאוד.
בתאונת דרכים אחרת שאירעה אתמול בערב נפצע קשיש באורח בינוני עד קשה ברחוב חנקין בקריית אתא. צוותים של מד"א וכוננים של איחוד הצלה טיפלו בו במקום ופינו אותו לבית החולים רמב"ם בחיפה.