שתף קטע נבחר

אימון: נבחרת הנערות גברה על אוקראינה

דנה יהלומי ונעמה שפיר הוליכו את ישראל לניצחון 74:87 על האוקראיניות, במשחק הכנה לקראת אליפות אירופה דרג ב' בסוף החודש ברומניה

פחות מחודש לפני פתיחת אליפות אירופה דרג ב' ברומניה, ממשיכה נבחרת הנערות במסע הנצחונות במשחקי ההכנה שלה. היום (ו') פגשו חניכותיו של עדן ענבר במכון וינגייט את אוקראינה ובסופו של יום עברו בשלום את המשוכה עם ניצחון 74:87 (45:40).

 

האוקראיניות הוליכו לאורך שלושה רבעים, כולל בפער דו-ספרתי ברבע השני, אבל ריצת 9:27 בעשר הדקות האחרונות הביאו למהפך. דנה יהלומי ונעמה שפיר, שתי הכוכבות של הנבחרת, היו גם שתי הקלעיות הבולטות בשורות ישראל. יהלומי, שחקנית אבן יהודה, קלעה 29 נקודות, 17 מתוכן במחצית הראשונה. שפיר מעמק יזרעאל סיימה עם 23 נקודות כולל מספר סלים וירטואוזים.

 

קלעו לישראל: דנה יהלומי 29, נעמה שפיר 23, רוני בן נון ומורן שטרית 9 כל אחת, ליאור נוסל 8, מאיה איסרוב 3, מור סיידה, מייסי גבאטי וענבל גבע 2 כל אחת.

 

כזכור, נבחרת הנערות תפתח את הופעותיה באליפות אירופה ברומניה ב-29 לחודש מול בלגיה. בבית הישראלי נמצאות גם פורטוגל, אירלנד ודנמרק. שתי הראשונות יעפילו לשלב הבא. במהלך החודש יחליטו ענבר ושני עוזריו, רועי איזנברג ונועה רקנאטי, על הסגל הסופי בן 12 השחקניות שייצא לאליפות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שפיר. ניצחון חשוב
שפיר. ניצחון חשוב
באדיבות אתר www.basket.ee
מומלצים