שתף קטע נבחר

שאראס: "לא הגעתי כדי לרשת את בודירוגה"

פנאתינייקוס קיימה את מסיבת העיתונאים הרשמית לקראת שנת ה-100 של המועדון, מספר 19 החדש גנב את ההצגה: "הגישה האירופית לכדורסל נכונה יותר מב-NBA". אוברדוביץ': "אני רוצה שנשחק יפה"

ארבעה ימים אחרי הצגתו של שרונאס יאסיקביצ'יוס, ערכה היום (ב') פנאתינייקוס אתונה את מסיבת העיתונאים הרשמית שלה לקראת העונה החדשה. אחרי עונת הפיינל פור הביתי, בה זכתה בכל התארים, מצאה פאו אתגר חדש - לקראת שנת ה-100 לקיומו של המועדון.

 

למרות שהעיתונאים היוונים פגשו את שאראס רק בסוף השבוע החולף, הוא שוב גנב את ההצגה. הרכז הליטאי ייאלץ להיפרד מהגופייה מספר 13, שתפוסה בידי דימיטריס דיאמנטידיס, וישחק על גבו עם הסיפרה 19 - ששימשה בעונה שעברה את חברו מהנבחרת, רוברטאס יאבטוקאס.

 

"לא הגעתי כדי לרשת את מקומו של דיאן בודירוגה, אני רק רוצה לעזור לפנאתינייקוס", התחמק יאסיקביצ'יוס מההשוואה לכוכב הזר הקודם של פאו. "ההחלטה לעזוב את ה-NBA היתה קשה. הדברים לא הסתדרו שם כמו שרציתי, אבל ברגע שהגיעה ההצעה מפאו, היה לי ברור מה אני צריך לעשות".

ז'ליקו אוברדוביץ'. "כיף לאמן את השחקנים האלה" (צילום: איתי שנקמן)

 

שאראס הישווה בין הכדורסל האירופי ל-NBA: "אלו שני עולמות שונים. אם אתה מפסיד משחק ביורוליג או בליגה, זה דבר חשוב, אתה מנסה ללמוד ממנו ולהתמודד איתו. כשאתה מפסיד ב-NBA, אתה מיד עולה על המטוס למשחק הבא. לדעתי, התפיסה האירופית היא הנכונה". על הציפיות הגבוהות מפנאתינייקוס אמר הרכז: "אף אחד לא מגיע לכאן כדי להפסיד".

 

המאמן ז'ליקו אוברדוביץ' אמר כי לא יסתפק במבחן התוצאה, אלא גם בדרך: "אני רוצה שהקבוצה תשחק כדורסל יפה לעין. יש לי שחקנים שכיף לאמן אותם. אני יודע שהציפיות גבוהות, אבל שום דבר לא יילך בקלות".

 

הקפטן פראג'יסקוס אלוורטיס פותח את עונתו ה-18 במועדון: "זו שנה היסטורית ואני שמח להיות חלק ממנה. העונה עוד לא התחילה וכבר שואלים אותי אם זו תהיה האחרונה שלי בקריירה. כשנסיים אותה, נחשוב ונודיע".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יאסיקביצ'יוס
יאסיקביצ'יוס
צילום: אלי אלגרט
מומלצים