שתף קטע נבחר

נשארנו עם קיציס

רגע לפני שמהביקור שלו יישארו רק דבורי-ענק, סיינפלד התפנה להתחכך בסלבז המקומיים שהגיעו ללקט קצת אבקנים בסרטו החדש. דני קושמרו הצטנע, ירון ברובינסקי כמעט נגע בו וקיציס גילה שהוא מנשק טוב. ביי, ג'רי

 

סיינפלד רגע לפני סיום (דלית שחם, עריכה: תמר אברהם)

 

שלושה ימים של מסעות ג'רי סיינפלד בישראל נחתמו אמש (א') בפרימיירה חגיגית של סרטו "כוורת בסרט" בקולנוע גלובוס עזריאלי. חוץ מחברים של אייל קיציס, כמו אלי פיניש, אלון נוימן וגורי אלפי שבאו קודם כל לפרגן למדבב הדבורה בגרסה העברית, צעדו על השטיח האדום גם יותר מדי פוליטיקאים שאימצו בחום את הטרנד השמעון פרסי.

 

בין בובות דבורים ומסך ענק עליו הוקרן הטריילר, הגיח כוכב הערב וסיכם את הביקור בכך שאהב במיוחד בעיקר את הנגב ומצדה, הרגיש מוקף במשפחה אחת גדולה ונהנה מקבלת הפנים שגרמה לו להרגיש בבית. ואנחנו נשארים עם השידורים החוזרים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סיינפלד וגרופית. ביי בי
סיינפלד וגרופית. ביי בי
צילום: רפי דלויה
קיציס. הקול מאחורי הזמזום
קיציס. הקול מאחורי הזמזום
צילום: רפי דלויה
מומלצים