יונל כהן מונה למנכ"ל מגדל
כהן יחליף באמצע החודש הבא את איזי כהן שייכנס לתפקידו החדש - מנכ"ל אפריקה ישראל. יונל כהן משמש כיום ראש תחום אסטרטגיה ופיתוח עסקים במגדל ,יו"ר קרן הפנסיה מקפת ויו"ר מנהלת ההסדרים הפנסיוניים מבטח-סימון
יונל כהן נבחר למנכ"ל הבא של חברת הביטוח מגדל. כהן יחליף בתפקידו כהן אחר, איזי כהן, שיעבור לחברת האחזקות אפריקה ישראל וישמש בה מנכ"ל.
יונל כהן (48), איש ביטוח ותיק, משמש כיום ראש תחום אסטרטגיה ופיתוח עסקים במגדל ,יו"ר קרן הפנסיה מקפת ויו"ר מנהלת ההסדרים הפנסיוניים מבטח-סימון. משהודיע איזי כהן על עזיבתו, החלו במגדל לחפש מועמדים לתפקיד המנכ"ל.
הנטייה הראשונית הייתה לבחור אדם מבפנים שמכיר את המערכת. ג'נרלי - ענקית הביטוח האיטלקית ובעלת השליטה במגדל - הסמיכה את יו"ר דירקטוריון מגדל, אהרן פוגל, לבחור במנכ"ל הבא שיחליף את איזי כהן, ובחלוף חודש בחר ביונל כהן.
פוגל אמר כי הוא בטוח ביכולותיו של יונל כהן להמשיך ולשמור על מעמדה המוביל של מגדל בשוק הביטוח והחיסכון ארוך הטווח בישראל, כמו גם להרחיב את פעילות הקבוצה במגוון תחומי הפעילות הפיננסית.
"זו תעודת כבוד להנהלת הקבוצה, שהמנכ"ל הבא של מגדל נבחר מתוך חבריהּ", אמר פוגל, וציין כי גם המועמדים הראויים האחרים היו רובם מקרב חברי ההנהלה הנוכחית של מגדל. המינוי ייכנס לתוקף עם פרישתו של המנכ"ל היוצא, איזי כהן, ב-15 ביוני.