שתף קטע נבחר

פיני גרשון הפסיד בהונגריה, בריטניה הביסה את צ'כיה

המאמן הישראלי נוצח 87:86 בהונגריה משלשה עם הבאזר, לואל דנג (21 נק') וחבריו התאוששו מההפסד בישראל ומחצו 68:87 את צ'כיה

אחרי שלושה נצחונות רצופים היה נראה שפיני גרשון ובולגריה בדרך הבטוחה לעבר יורובאסקט 2009. לצערו, בשבוע האחרון הכל התהפך. ביום רביעי האחרון ספג המאמן הישראלי הפסד צפוי בסרביה והערב (ש') נוצח עם נבחרתו גם בהונגריה, 87:86 דרמטי, במחזור החמישי במוקדמות אליפות אירופה.

 

 

הבולגרים, שהביסו את יריבתם בסיבוב הראשון 71:89, פיגרו 47:43 בהפסקה, אבל הגיעו לסיום צמוד. דיאן איבנוב העלה את הנבחרת של גרשון ליתרון 84:86, דקה לסיום, ההונגרים איבדו כדור, אבל סטפן גיאורגייב החטיא עבור בולגריה, 8 שניות לבאזר. ההונגרים יצאו להתקפה אחרונה ומרטון פודור קלע שלשת ניצחון בשניית הסיום.

ריינקינג ודנג מאושרים אחרי הניצחון על צ'כיה (צילום: פיב"א-אירופה)

 

אנגלוב בלט בשורות הבולגרים (מאזן 2:3) עם 21 נקודות, סטויקוב הוסיף 15 משלו. נמת' הוליך את קלעי הנבחרת המנצחת עם 19 נקודות. במשחק נוסף בבית הביסה סרביה (1:4) את איטליה (4:1) 52:72. מילוש וויאניץ' בלט אצל המנצחים עם 13 נקודות.

 

פחות משבוע אחרי שהפסידה לישראל בהיכל נוקיה, התאוששה בריטניה עם 68:87 מרשים על צ'כיה. נייט ריינקינג הצטיין עם 22 נקודות, לואל דנג הוסיף 21 נקודות, 4 ריבאונדים ו-4 אסיסטים. יירי וולש הוותיק בלט בצ'כיה עם 17 נקודות ו-8 כדורים חוזרים.

 

טוני פארקר קלע 30 נקודות, אבל זה לא הספיק לצרפת שהופתעה 78:77 באוקראינה. לטביה עשתה צעד משמעותי לעבר הופעה באליפות אירופה, אחרי ששמרה על מאזן מושלם וגברה בחוץ על אסטוניה 81:88.

פורסם לראשונה 06.09.08, 21:06

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פיני גרשון
פיני גרשון
צילום: רויטרס
מומלצים