שתף קטע נבחר

פראסוביץ': הנצחון על מכבי נתן לנו הרבה ביטחון

מאמון ציבונה זאגרב מגיע למלאגה כשהוא מוביל את בית א', לאחר שלושה נצחונות בשלושת המחזורים הראשונים: "בסופו של דבר מכבי, אולימפיאקוס ומלאגה יסיימו בראש הבית". לאחר הגעת ספאחיה, נחתך דימוס דיקודיס מפמסה ולנסיה

לקראת בואה של הפתעת בית א' ביורוליג, ציבנה זאגרב למלאגה, התראיין הבוקר (ג') מאמן הקרואטים, ולימיר פראסוביץ', לעיתונות הספרדית, כשהוא מנסה להנמיך פרופיל, למרות הפתיחה המרשימה של קבוצתו, שכוללת נצחונות בית על מכבי תל אביב ואולימפיאקוס, וניצחון חוץ בתווך בלה מאן.

 

"אני מאוד ריאלי, המטרה שלנו נותרה להעפיל לטופ 16, ללא כל קשר לכך שכרגע אנחנו מובילים את הבית", אמר פראסוביץ'. "הנצחונות על מכבי ואולימפיאקוס נתנו לנו הרבה ביטחון ואמונה, אך אני מאמין שבסופו של דבר, שתי הקבוצות הללו, ביחד עם מלאגה, יותר טובות מאיתנו, והן יובילו את הבית לאחר שני הסיבובים".

ג'רד הומן מציבונה מול קרלוס ארויו בניצחון על מכבי תל אביב (צילום: AP)

 

"ההשתתפות בליגה האדריאטית מקשה עלינו מאוד, אך ביורוליג ניצלנו את שני המשחקים הטובים שהיו לנו נגד מכבי ואולימפיאקוס, והמשחק הטוב בלה מאן, כדי לפתוח עם 3 מ-3. מה שניצח לנו את שלושת המשחקים הללו היא העובדה שאנחנו משחקים כקבוצה. עדיין מאוד מוקדם להסיק מסקנות, אנחנו בסך הכל לאחר שלושה מחזורים, צריך לחכות עוד כמה שבועות".

 

לקראת המשחק ביום ה' אמר פראסוביץ' על היריבה הספרדית שמחכה לו: "למלאגה סיכוי גבוה להגיע לפיינל פור העונה. מדובר בקבוצה מלאת כישרון, מאוד אתלטית, שמשחקת עם הרבה סטייל. יהיה משחק מאוד קשה. ההפסדים האחרונים שלה לא טובים לנו. זה רק הופך את המשחק לקשה יותר, והעובדה שמלאגה לא הפסידה בבית בשנתיים האחרונות היא לא מקרית".

דיקודיס, במדי פאו. לספאחיה אין קשר לעזיבתו (צילום: AFP)

 

לאחר הגעת ספאחיה: דיקודיס נחתך מולנסיה

נשיא פמסה ולנסיה, מנואל לורנטה, הודיע היום כי הפורוורד דימוס דיקודיס (31, 2.07 מ') כבר לא נמנה עם סגל הקבוצה. הנשיא דאג לציין כי אין לכך קשר למינויו

של ספאחיה לתפקיד המאמן: "לא אכנס לפרטים, אך כולנו הסכמנו כל כך. נעשה כל מה שדרוש על מנת להשתפר ולהציג כדורסל איכותי יותר.

 

כזכור, היתה זו הקדנציה השלישית של דיקודיס בולנסיה, לאחר ששיחק בקבוצה בשנים 2003/04 ו-2005/06, כשבתווך בילה עונה אחת בצסק"א מוסקבה. לאחר עונתו השנייה בולנסיה, עבר דיקודיס לפנאתינייקוס אתונה, ובקיץ האחרון חזר לספרד. בששת המשחקים בהם שותף העונה, קלע הפורוורד 5.7 נקודות והוריד 3 ריבאונדים ב-18 דקות בממוצע.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ולימיר פראסוביץ'
ולימיר פראסוביץ'
צילום: איי אף פי
מומלצים