שתף קטע נבחר

סופית: הונטלאר חתם בריאל מדריד ל-4 שנים

המועדון הספרדי אישר כי חלוץ אייאקס ונבחרת הולנד יעבור ל'סנטיאגו ברנבאו' בחודש ינואר. מארקוב פוטר מאימון נבחרת בולגריה, טרי ונבלס מועמד לתפקיד

עכשיו זה סופי ורשמי: קלאס יאן הונטלאר, חלוץ אייאקס ונבחרת הולנד, חתם לארבע שנים בריאל מדריד. המועדון הספרדי אישר הערב (ג') כי הונטלאר יגיע ל'סנטיאגו ברנבאו' בינואר, זאת בשל מצבת הפצועים הבלתי נגמרת שיש לברנד שוסטר.

 

הונטלאר סיכם כבר אתמול את תנאיו במדי האלופה הספרדית, והיום קיבלה את האישור הסופי של אייאקס. החלוץ בן ה-25 עבר בשנת 2005 לקבוצה מאמסטרדם ואחרי שלא הפסיק להרשית במדיה, היה נדמה כי הוא ימצא עצמו באחת מהגדולות של אירופה.

 

אחרי שלא נמצאה עבורו קבוצה בקיץ, הונטלאר המשיך להרשים במדים האדומים-לבנים גם העונה, לא לפני שנפצע לפני שבוע, פציעה שתשבית אותו בשבועיים הקרובים. את המעבר המדובר, כאמור, הוא יעשה בתחילת ינואר.

מועמד לאמן את בולגריה, טרי ונבלס (צילום: אלי אלגרט)

 

מאמן בולגריה פוטר, ונבלס מועמד לתפקיד

ההתאחדות הבולגרית פיטרה את מאמן הנבחרת, פלאמן מארקוב, וכעת מחפשת לו מחליף. נשיא ההתאחדות הבולגרית ושוער העבר, בוריסלאב

 מיכאילוב, מסר: "זו היתה החלטה קשה, אבל כל 13 חברי הנהלת ההתאחדות הצביעו בעד הפסקת עבודתו".

 

מארקוב בן ה-51, אשר היה חתום על חוזה בהתאחדות עד סוף שנת 2009, נפרד ממשרתו בעקבות שלוש תוצאות תיקו מאכזבות במוקדמות מונדיאל 2010 ותבוסה משפילה 6:1 לסרביה במשחק ידידות לפני שבועיים. מנג'ר נבחרת אנגליה לשעבר, טרי ונבלס, מועמד לתפקיד יחד עם המאמן הסלובני של מקדוניה, סרקו קטאנץ.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קלאס יאן הונטלאר
קלאס יאן הונטלאר
צילום: רויטרס
מומלצים