שתף קטע נבחר

ראש ממשלת ספרד: ברצלונה תביס את ריאל 1:5

רודריגס ספטרו, אוהד שרוף של בארסה, אופטימי: "הגנת ריאל גרועה משל קבוצה בליגה השלישית". די סטפאנו: "הלוואי שמסי היה בריאל". הנשק של הלבנים לעצירת מסי: מיצ'ל סלגאדו

הקרב הגדול בין ברצלונה לריאל מדריד במוצאי שבת (23:00 שעוננו, שידור ישיר בספורט 5) לא יישאר על כר הדשא וביציעי הקאמפ נואו בלבד. גם הדרגים הרמים ביותר בספרד עוסקים בסופר קלאסיקו. המלך חואן קרלוס מעולם לא הסתיר את אהדתו לריאל, אבל ראש הממשלה חוסה לואיס רודריגס ספטרו הוא אוהד לא פחות פנאטי של בארסה.

 

"ברצלונה תנצח 1:5", הדהים ראש הממשלה בתחזית האופטימית שלו לקראת המשחק, במסגרת האווירה הכללית האופטימית ממנה חוששים בבארסה. המאמן פפ גווארדיולה כבר הזהיר מהמצב ("יש אווירה כאילו זה יהיה טיול ואני מודאג מזה"), אבל לרודריגס ספטרו לא אכפת והוא הסביר את הסיבה לתחזית המיוחדת שלו: "לריאל יש הגנה יותר גרועה משל קבוצה בליגה השלישית".

גווארדיולה. "יש אווירה של טיול ואני מודאג" (צילום: AP)

 

ריאל, אלופת ספרד למי ששכח, תוכל להשתיק את כולם ולענות על המגרש. בינתיים, אחד מסמלי העבר שלה, הארגנטינאי אלפרדו די סטפאנו, מקנא ביריבה: "ליונל מסי השחקן מספר 1 בעולם, הלוואי שהיה לנו אותו בצד שלנו".

 

נשיא הכבוד של הלבנים מבירת ספרד שומר על התקווה: "טוב לנו שכולם חושבים שברצלונה תנצח בקלות. נבוא כאנדרדוג ונוכל להפתיע". די סטפאנו גם לא נועל את העונה עדיין: "הם אמנם מובילים עלינו בתשע נקודות הפרש, אבל הליגה עוד ארוכה. גם בעונה שעברה פיגרנו והיינו במצב דומה ובסוף לקחנו אליפות".

 

ריאל תגיע לברצלונה בכוננות ספיגה. המאמן ברנד שוסטר, שאמר כי "אי אפשר לנצח בקאמפ נואו" כבר לא שם, המחליף חואנדה ראמוס מחדיר אופטימיות ("אנחנו ריאל ואפשר לנצח בכל מגרש בעולם"), אבל בינתיים הלבנים חושבים בעיקר על איך לעצור את הנשק העיקרי של היריבה - ליונל מסי. מיצ'ל סלגאדו, האיש למשימות מיוחדות, הוא שזכה למשימה הקשה מכל וינסה באגרסיביות האופיינית לו לעצור את הכוכב הארגנטינאי של בארסה.

ווסלי סניידר. אפילו לא על הספסל? (צילום: AP)

 

סניידר בספק לספסל ריאל, בוסקטס ימשיך בבארסה

בהקשר המקצועי, ריאל הפצועה עלולה להגיע לקאמפ נואו גם ללא ווסלי סניידר. ההולנדי המצוין, שנפצע לפני כשבועיים, לא אמור לפתוח בהרכב בכל מקרה, אבל מסתמן שחואנדה ראמוס, המאמן החדש, גם לא יוכל להכלילו בסגל, מאחר והכאבים חזרו וסניידר לא התאמן גם אתמול עם הקבוצה.

 

בברצלונה הכל טוב ורגוע ובקבוצה מתעסקים בשימור הקיים. הנשיא ז'ואן לאפורטה סיפר כי בימים הקרובים הקבוצה תאריך את חוזהו של סרג'י בוסקטס הצעיר, שעלה מקבוצת הבת בארסה ב' לבוגרים והרשים במשחקים בהם שיחק העונה. הקשר בן ה-20 יאריך בימים הקרובים את חוזהו בקבוצה עד 2013.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רודריגס ספטרו
רודריגס ספטרו
צילום: רויטרס
מומלצים