אופ"א: תיקו למילאן, סאמפ הפסידה לחארקוב
הרוסונרי הסתפקו בתיקו 1:1 מול ברמן. ולנסיה חזרה עם אותה תוצאה מקייב וכך גם אסטון וילה בבית נגד צסק"א מוסקבה. מטאליסט חארקוב הדהימה עם ניצחון 0:1 בגנואה. זניט ניצחה את שטוטגארט 1:2. סנט אטיין ניצחה את אולימפיאקוס 1:3 ביוון
ביום ראשון האחרון הפסידה מילאן בדרבי 2:1 לאינטר והתרחקה 11 נקודות מראש טבלת הליגה האיטלקית. הערב (ד') הוכיחו שחקניו של המאמן קרלו אנצ'לוטי כי אינם מתכוונים לסיים את העונה בלי תואר. הרוסונרי השיגו תיקו 1:1 במשחק קשה בגרמניה נגד ורדר ברמן בהתמודדות הראשונה בין שתי הקבוצות בשלב 32 האחרונות בגביע אופ"א. המשחק התנהל בקצב מצויין, עם ארועים רבים ליד שני השערים.
מילאן עלתה ליתרון בדקה ה-35, כאשר מתיאו פלמיני הגביה מצד ימין, פליפו אינזאגי נגח את הכדור לגופו של הבלם הגרמני פר מטרזאקר ו'פיפו' המשיך בבעיטת המשך לרשת. בדקה ה-65 היה קרוב אינזאגי לכיבוש שער שני, אבל סיים פריצה בבעיטה לקורה.

דייגו עם קלארנס סיידורף (צילום: רויטרס)
הגרמנים הישוו בדקה ה-84, כאשר הברזילאי דייגו קיבל מסירת נגיחה מהפורטוגלי הוגו אלמיידה, עצר בחזה ובעט באלגנטיות פנימה. בדקה ה-90 כמעט כבשה ורדר ברמן שער ניצחון עצמי, אבל הכדור ששלח ג'יאנלוקה זמברוטה בראשו לכוון שערו ננעץ במשקוף.
ולנסיה הספרדית סיימה בתיקו 1:1 את משחק החוץ שלה נגד דינאמו קייב האוקראינית. דויד סילבה, מכוכבי נבחרת ספרד, העלה את ולנסיה ליתרון בדקה התשיעית, אבל הקבוצה הביתית הצליחה להשוות משער של סרגיי קרבצ'נקו בדקה ה-63. ארטם מילבסקי מדינאמו הורחק בדקה ה-72.

דוד סילבה חוגג עם חואן מאטה ושחקני ולנסיה (צילום: רויטרס)
סנט אטיין הצרפתית, שבסיבוב המוקדמות העונה הדיחה את הפועל תל אביב, ניצחה בחוץ 1:3 את אולימפיאקוס וביצעה צעד גדול לקראת העפלה לשלב שמינית הגמר. אילן אראוז'ו כבש ראשון (12), ג'פרי דרניס הכפיל את היתרון (43) ולאחר שפרדראג ג'ורג'ביץ' מאולימפיאקוס הקטין (64 בפנדל) ביסס בטפימבי גומיס (90) את הניצחון של הירוקים-לבנים.
זניט סט. פטרסבורג, שנשרה משלב הבתים בליגת האלופות, ניצחה בבית את שטוטגארט 1:2. סאבולץ הוסטי (דקה 2) ואנטולי טיצושצ'וק (45, בעונה הבאה אמור לשחק בבאיירן מינכן) כבשו לרוסים, מאריו גומז כבש (15) לגרמנים.
אסטון וילה סיימה בתיקו ביתי 1:1 עם צסק"א מוסקבה. הברזילאי ואגנר לאב העלה את הרוסים ליתרון בדקה ה-14, הנורבגי ג'ון קארו איזן בדקה ה-69.

דניס אוליניק מדהים את סאמפדוריה במגרשה הביתי (רויטרס)
ההפתעה הגדולה של היום הגיעה בגנואה, שם נוצחה סאמפדוריה 1:0 על ידי מטאליסט חארקוב האוקראינית. שער בודד של דניס אוליניק בדקה ה-45 הספיק להכרעת ההתמודדות.
הפתעה נוספת נפלה בדנמרק, שם גברה אלבורג 0:3 על דפורטיבו לה קורוניה הספרדית. כבשו למארחים: אנדרס דאו (53, 71) ומייקל יאקובסן (90).
המבורג הביסה בהולנד את ניימיכן 0:3 משערים של פיוטר טרוכובסקי (41), אלכס סילבה (45) ואיביצ'ה אוליץ' (75). יריבת המבורג מהבונדסליגה, וולפסבורג, החזיקה מעמד במשך 80 דקות ב'פארק דה פרינס' לפני שקרסה ואיפשרה לגיום הוארו לכבוש פעמיים בדקות ה-80 וה-85 בדרך לניצחון פאריס סן ז'רמן 0:2. בורדו וגאלאטסראיי סיימו בתיקו 0:0 במשחק שנערך בצרפת, בראגה הביסה את סטנדרד ליאז' 0:3.