שתף קטע נבחר

תינוקות מוזנחים נלקחו מהוריהם: "הבית מצחין"

"הבית היה מסריח בצורה בלתי נסבלת עד להקיא", סיפרו שוטרים שעצרו את בני הזוג מקדימה, וחושדים גם בהתעללות. התינוקות, בני חצי שנה ושנה וחצי, הועברו למשפחתו של האב

כשהם שיכורים ומוקפים בלכלוך וזוהמה, נעצרו בביתם זוג הורים לתינוקות מהיישוב קדימה שבשרון. "אי אפשר היה לעמוד בדירה דקה מבלי להרגיש בחילה ורצון להקיא", סיפר אחד השוטרים. הילדים הקטנים, בני חצי שנה ושנה וחצי, הועברו לבני משפחה. היום (שבת) תבקש המשטרה להאריך את מעצרם של ההורים, גם בחשד להתעללות.

 

טלפון של שכנים למוקד 100 של המשטרה הוביל את שוטרי הסיור מנתניה לדירת חדר קטנה. "זה היה פעם מחסן", סיפר קצין הסיור פקד אריק מרטן. "בדירה מצאנו את שני התינוקות ובני המשפחה של הזוג. התינוקות יחסית היו מטופלים לעומת הבית - יכול להיות בגלל שידעו שהמשטרה בדרך.

 

"המצב בדירה היה קשה ביותר - צחנה עזה, בלאגן, בגדים ומגבות זרוקים בכל מקום, הכיור מלא כלים שלא ניקו כבר מספר ימים. על הגז היו כלים עם שאריות אוכל ישן. הכל היה מלוכלך ומסריח".

 

בעקבות המראה והחשד להזנחת התינוקות, הוזעקו אנשי שירותי הרווחה. אז התברר כי הזוג - שאינו נשוי - מוכר להם היטב, ובעבר הוצאו ילדים אחרים של האשה מחזקתה.

 למרות שהשניים היו מוכרים לשירותי הרווחה כאמור, לא נמנעה הידרדרות המצב.

 

פקידת סעד שהוזעקה למקום החליטה להוציא לפי שעה את הילדים מחזקת ההורים, ובני המשפחה של האב הסכימו לקחת אחריות על שני התינוקות.

 

שני ההורים נעצרו. כשהבינה את שמתרחש, החלה האם להשתולל, ונרגעה בהמשך. האב נותר שלו. מחומר החקירה שנאסף עד כה עולה חשד כי ההורים גם התעללו באחד הילדים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
"התעללו באחד הלידים" (אילוסטרציה)
"התעללו באחד הלידים" (אילוסטרציה)
אילוסטרציה
מומלצים