שתף קטע נבחר

קרן שלמה בגמר, יוליה גלושקו הודחה ברבע

שבוע מוצלח לטניסאיות העתיד של ישראל: שלמה עלתה בניו-דלהי לגמר שני בקריירה, גלושקו ניצחה פעמיים בקליפורניה, לפני שהפסידה ללורה גרנוויל

ציפי אובזילר קרובה לפרישה, אבל בנבחרת הפדרציה עדיין לא מצאו לא מחליפה, שתשמש כמספר 2 לצד שחר פאר. השבוע הנוכחי, לעומת זאת, היה מוצלח יחסית לטניסאיות העתיד של ישראל, שהראו את הפוטנציאל שלהן.

 

יוליה גלושקו, שנאבקת בתקופה האחרונה בקשיי מימון, הודחה רק ברבע גמר הטורניר הגדול ביותר אחרי הרולאן-גארוס השבוע. גלושקו, שניצחה בשני הסיבובים הראשונים בקרסון, קליפורניה (סך פרסים - 50 אלף דולר) את האמריקנית הוותיקה מאשון וושינגטון (בשיאה 50 בעולם, כיום 306) ואת הברזילאית אנה-קלרה דוארטה (416), נעצרה על ידי לורה גרנוויל.

גלושקו. נעצרה רק ברבע הגמר בקליפורניה (צילום: יועד כהן)

 

האמריקנית שחוזרת מפציעה מדורגת כיום רק במקום ה-551 בעולם, אבל עד השנה שעברה היא דורגה במשך שש שנים רצופות במאייה הראשונה. גלושקו (332) לא הצליחה לתת לה פייט, הובסה 6:3, 6:0, אבל עשויה

 לעלות בכל זאת לדירוג שיא בקריירה, אולי גם לטופ 300.

 

קרן שלמה, מספר 4 של ישראל, הישוותה את הישג השיא שלה ועלתה לגמר שני בקריירה. שלמה (519) ניצחה יריבות נחותות בדרך לחצי הגמר בניו-דלהי (סך פרסים - 10,000 דולר), שם גברה על ההודית רושמי צ'קווראתי 3:6, 2:6.

 

בגמר תתמודד הישראלית, המדורגת חמישית בטורניר הקטן בהודו, מול הסינית יינג-יינג דואן (751). שלמה עלתה גם לגמר הזוגות בניו-דלהי, בו הפסידה ביחד עם האוסטרלית קריסטינה פייקוביץ' לצ'קווראתי וצ'ון-ין הא מסין.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קרן שלמה
קרן שלמה
צילום: דוד חזון
מומלצים