פרגוסון מבהיר: "מסע הרכש של יונייטד הסתיים"
מנג'ר האלופה הודיע כי לא יצורפו שחקנים נוספים, למרות דיווח על חידוש המגעים עם גרמיו בנוגע ל'רונאלדיניו החדש'. אואן קיבל את החולצה של רונאלדו. גידול התגלה במוחו של ג'ון הארטסון
עם מכירתו של כריסטיאנו רונאלדו לריאל מדריד והעשרת קופת המועדון ב-80 מיליון ליש"ט, קיוו אוהדי מנצ'סטר יונייטד כי קבוצתם תבצע הקיץ מסע רכש שימלא את החורים שהותירו אלה שעזבו. היום (ב') הם התאכזבו לשמוע כי המנג'ר אלכס פרגוסון מבהיר כי מלבד אנטוניו ולנסיה, מייקל אואן וגבריאל אוברטן לא יצורפו שחקנים חדשים.
"מסע הרכש שלנו לקיץ הנוכחי הסתיים", הבהיר הסקוטי והוסיף: "כל השמועות אודות שחקנים נוספים שיגיעו, פשוט לא נכונות. הסכומים שקבוצות דורשות הם גבוהים מאוד ולא ריאליים. אנחנו הרווחנו מכך עם המכירה של כריסטיאנו רונאלדו".
יכול להיות שפרגי נוקט בטקטיקת אחד בפה ואחד בלב, מאחר ובאנגליה מדווחים מספר כלי תקשורת על חידוש המגעים בין אלופת אנגליה לגרמיו בנוגע לרכישתו של 'רונאלדיניו החדש', דאגלס קוסטה. מוקדם יותר הקיץ נכשל המו"מ בגלל תג המחיר שהדביקו הברזילאים לקשר ההתקפי בן ה-18 - 21 מיליון ליש"ט.

ולנסיה, אואן ואוברטן. זה כל הרכש של יונייטד? (AFP)
ביונייטד סבורים כי מדובר במחיר גבוה מדי עבור שחקן שטרם שיחק 20 משחקים בליגה הבכירה, ובונים על המצב הכלכלי הקשה של גרמיו. ההצעה החדשה של השדים האדומים כוללת 7 מיליון ליש"ט וחבילה של תוספות כספיות, התלויות בהצלחת קוסטה הצעיר לממש את הפוטנציאל שלו.
בלי קשר להגעת רכש חדש, פרגי סבור שלמרות העזיבה של רונאלדו וקרלוס טבס, שחתם לחמש שנים במנצ'סטר סיטי, הקבוצה תוכל להתמודד על כל התארים: "יש לנו סגל מספיק טוב כרגע, אני לא רואה סיבה להחתים שחקנים נוספים".

החולצה של רונאלדו עברה לאואן
חלל אחד שהותיר רונאלדו מאחור כבר נסתם. פרגוסון העניק היום את החולצה מספר 7, שבמרוצת השנים הפכה ל-10 החדש (בקהאם, רונאלדו), לאואן. עם קצת שינויים בשיטת המשחק, צפויה ההחתמה המפתיעה לתפוס את מקומו של הפורטוגלי ולשתף פעולה בחוד עם וויין רוני ודימיטאר ברבאטוב.
אי החתמתו של חלוץ נוספת פותחת את הדלת עבור שני הצעירים, דני וולבק ופדריקו מאקדה, שצפויים לקבל הזדמנויות להוכיח את כישרונם האדיר. הלילה נשדד האיטלקי בן ה-17 בביתו על ידי שני פורצים, במהלך התקרית נפגע בראשו חבר של מאקדה ששהה בבית.

הארטסון יחל טיפולי כימותרפיה
החדשות הרעות שהגיעו מהאי הבריטי היום עסקו במצבו של ג'ון הארטסון, שבמוחו התגלה בסוף השבוע גידול סרטני. חלוץ העבר, שזכור לכל מהבעיטה
לפניו של אייל ברקוביץ', יחל בימים הקרובים טיפולי כימותרפיה שצפויים להימשך חודשים רבים.
"אחרי מספר בדיקות שביצענו במר הארטסון, התגלה כי הסרטן אכן התפשט למוח", אמר ד"ר ג'יאנפיליפו ברטלי, שטיפל בהארטסון: "אנחנו מחכים לתוצאות של בדיקות נוספות על מנת לקבל את התמונה המלאה. בכל מקרה, הטיפולים הכימותרפיים יחלו בהקדם האפשרי".