שתף קטע נבחר

רק בבוליביה: בן 12 ערך בכורה בליגה הראשונה

מאמן אורורה, חוליו בלדיביאסו, הכניס כמחליף את בנו מאוריסיו, ששיחק 6 דקות והספיק לספוג כניסה ברוטאלית. האב בסיום: "אני גאה, הוא משחק כי הוא כשרוני, לא כי הוא בני"

הכדורגל העולמי רשם לפנות בוקר (ב') שיא נוסף, כאשר ילד בן 12 ערך את הבכורה שלו בכדורגל המקצועני, בגיל בו בדרך כלל רק משחקים בקבוצת ילדים או נערים.

 

האירוע הביזארי נרשם בליגה הראשונה בבוליביה כאשר חוליו ססאר בלדיביאסו, מגדולי הכוכבים של הכדורגל הבוליביאני בכל הזמנים, הכניס למשחק את בנו, מאוריסיו, שקיבל מתנה מוקדמת לקראת יום הולדתו ה-13, בשבוע הבא.

נבחרת בוליביה. בלדיביאסו ג'וניור יצטרף לקראת בר המצווה? (צילום: AFP)

 

בלדיביאסו ג'וניור, המשחק בקבוצת אורורה, קיבל בדקה ה-84 הוראה מאביו המאמן לעלות למגרש, אירוע שהכניס את אוהדי הקבוצה לאקסטזה.

 

חמש דקות אחרי שנכנס, מאוריסיו בלדיביאסו ספג תיקול חריף מצד שחקן היריבה, לה פאס, שכמעט גרם לו לרדת מהמגרש. אחרי שבכה בעקבות הכניסה הקשה אך התאושש, בן ה-12 המשיך לשחק ונתן הופעת בכורה סבירה.

 

האב הגאה, מאוריסיו בלדיביאסו, התגונן בסיום ההפסד 1:0 על הביקורת שספג בעקבות הצעד שלו: "אני גאה בילד שלי. הכנסתי אותו לשחק כי הוא שחקן טוב, כשרוני מאוד ויכול לעזור לקבוצה, לא כי הוא הבן שלי. אני מרוצה מההופעה שלו ורק חבל שהשופט לא מצא לנכון להרחיק את השחקן שנכנס בברוטאליות בבני".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מאוריסיו בלדיביאסו
מאוריסיו בלדיביאסו
צילום: AP
מומלצים