שתף קטע נבחר

דורון פרקינס במו"מ עם מכבי ת"א

אחרי שהוליך את מכבי חיפה לגמר הגביע והפיינל פור, עשוי הרכז לנחות בהיכל נוקיה ולהצטרף לסגל של פיני גרשון. גורם המקורב לעיסקה: "הוא אמור לחתום עד יום שישי"

דורון פרקינס, מי שנבחר לשחקן העונה החולפת של ynet, נמצא במו"מ עם מכבי תל אביב. גורם המצוי בפרטי העיסקה סיפר כי צירופו של פרקינס לאלופה נראה סגור וכי הצדדים מצויים על סף סיכום. "עד יום שישי הוא אמור לחתום", מסר אותו גורם.

 

בעונה שעברה הוביל פרקינס (26, 1.88 מ'), שיהיה מבוקש הקיץ גם ברוסיה, את מכבי חיפה לגמר הפיינל פור ולגמר הגביע, אולם לא הצליח להביא את אחד מהתארים לצפון. הוא העמיד 15.8 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-5.6 אסיסטים למשחק. הוא נחשב לרכז דומיננטי שמסוגל גם לקלוע וגם להפעיל את חבריו, ואם אכן יגיע להיכל נוקיה - מדובר ללא ספק בחיזוק משמעותי לצהובים.

פרקינס מול מרקוס בראון בעונה שעברה. יגיע לנוקיה? (צילום: אלי אלגרט)

 

בעונה שעברה הרוויח פרקינס בחיפה כ-200 אלף דולר נטו, ובמכבי תל אביב עשוי להיות שכרו גבוה יותר. ייתכן שקבוצתו של פיני גרשון אף תאלץ גם לשלם

דמי השבחה לחיפה עבור השחקן, בעקבות החוק הרלוונטי שעבר במנהלת ליגת העל.

 

ומה בנוגע לטל בורשטיין? בין מכבי תל אביב לשחקן נמצאים עדיין פערים כספיים משמעותיים, והגרשונים לא מעוניינים כנראה להסתפק ברביב לימונד ובגל מקל כמחליפים בקו האחורי. חוזהו של פרקינס בספרטק סנט פטרסבורג הרוסית, שעמד כבר על סף חתימה, נפל בסופו של דבר משום שהשחקן לא קיבל דרכון מקומי כפי שעמד על הפרק.

 

קבוצה נוספת שעשויה לקלוט את פרקינס במידה שלא יצטרף בסופו של דבר למכבי תל אביב היא הפועל ירושלים, בכפוף לתמיכתו של גומא אגייאר בקבוצה. "אם גומא מגיע לירושלים זה יכול להיסגר בתוך יומיים", מסר גורם המקורב לשחקן.

 

  • השתתפה בהכנת הידיעה: יעל שחרור

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דורון פרקינס
דורון פרקינס
צילום: אלי אלגרט
מומלצים