כמוסה טבעית לשיפור הזיכרון וכושר הריכוז
הגינקו הינו העץ העתיק ביותר בעולם. מוצאו מסין, הוא מתנשא לגובה של 40 מטר, אורך חיי העץ כ 1,000 שנה. סגולותיו המיוחדות גורמות לו להיות עמיד מאוד בפני מחלות ומזיקים. יש לו כושר הישרדות גבוה והוא יכול לגדול ולשגשג גם בקרקעות חוליות ומלוחות.
הגינקו מטפל בהצלחה בהסתיידות העורקים וכתוצאה מכך הוא משפר את זרימת הדם למוח ולשאר איברי הגוף. הדם נושא עימו חמצן ומזון למוח ולאיברי הגוף, על-ידי כך משתפרות יכולות הזיכרון, הריכוז והלמידה של המוח. זרימת דם וחמצן מוגברת למוח ולאיברי הגוף מונעת גם עייפות, כאבי ראש וסחרחורות.
ה"גינקו" מכיל פלבנואידים וגינקולידים המתפקדים כאנטי-אוקסידנטים טבעיים רבי עוצמה. האנטי-אוקסידנטים מעכבים את תהליך ההזדקנות ומונעים מחלות לב וכלי דם, וכך הם מתפקדים כמוצר "אנטי-אייג'ינג" טבעי המשפר את איכות החיים של האוכלוסייה הצעירה והמזדקנת כאחד.
- כמה: 68 שקלים
- איפה: להשיג בבתי הטבע ובבתי המרקחת ברחבי הארץ