שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי

    השפית רינה פושקרנה חוזרת עם מתכון הודי מסורתי, והפעם קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי מהיר, קל להכנה ושופע ארומה. להגיש כתוספת למנה עיקרית או כארוחה קלה

     

    (הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

     

    רוצים עוד אוכל הודי ממטבחה של רינה?

     

    קבאג' באג'י – תבשיל כרוב 

    המרכיבים:

    1 כף שמן זית

    1 כפית גרגירי חרדל

    6 עלי קארי

    1 כפית זנגביל

    2 פלפל צ'ילי אדום מיובש (למעוניינים במנה חריפה)

    1 כף עדשים צהובים

    1 כרוב רחוץ וקצוץ

    1 כפית מלח (ניתן להוסיף או לגרוע לפי הטעם)

    1/2 כפית כורכום

    לקישוט:

    1 כף שברי בוטנים

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק.
    2. מוסיפים את גרגרי החרדל ומטגנים, עד ששומעים אותם מתפצפצים.
    3. מוסיפים את העדשים ומערבבים כדקה.
    4. מוסיפים זנגביל , צ'ילי, עלי קארי ומערבבים.
    5. בקערה נפרדת שמים את הכרוב, מוסיפים מלח, כורכום ומערבבים.
    6. מוסיפים את תכולת הקערה לסיר, ומקפיצים לסירוגין, במשך כ-8 דקות.
    7. לפני ההגשה מקשטים בשברי בוטנים.

     

    רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים