שתף קטע נבחר

חברות הקייטרינג שולץ ופרי הארץ מתמזגות

במסגרת העסקה, שאושרה על ידי הממונה על ההגבלים העסקיים, תרכוש שולץ 67% מפרי הארץ

הממונה על ההגבלים העסקיים, רונית קן, אישרה החודש את המיזוג בין חברות הקייטרינג שולץ ופרי הארץ. לפי תנאי העסקה תרכוש חברת שולץ 67% מחברת פרי הארץ, ו-33% הנותרים יישארו בידי ההנהלה הנוכחית של פרי הארץ.

 

שוק הקייטרינג הפרטי מגלגל מחזור של כמיליארד וחצי שקלים בשנה. בישראל נערכות מדי שנה כ-40 אלף חתונות, 140 אלף אירועי בר ובת מצווה ו-50 אלף בריתות.

 

שולץ היא חברת קייטרינג עסקי עם ותק של 30 שנה, המעסיקה יותר מ-1,000 עובדים ומחזורה השנתי מוערך בכ-200 מיליון שקל. החברה מתמחה בשירותים לחברות היי-טק ותקשורת, ובין לקוחותיה נמצאות אמדוקס, ECI, קודאק וישראכרט.

 

פרי הארץ נמצאת בבעלות שף רובי פורטנוי, שף אריק חכימי ודגנית אבידור. החברה הוקמה ב-1998, והיא מתמחה בחתונות ובאירועים פרטיים. בין לקוחותיה נמצאים משכן נשיא המדינה, מכון ויצמן, מיקרוסופט ובנק לאומי. מחזורה השנתי מוערך בכ-25 מיליון שקל.

 

מפרי הארץ נמסר כי המיזוג בין החברות מהווה קפיצה מדרגה מבחינת פרי הארץ ומאפשר לה יכולות רכש ולוגיסטיקה, אשר יבטיחו ללקוחותיה בהווה ובעתיד שירות איכותי ואמין, ויאפשרו לה חשיפה לקהל לקוחות רחב הן בתחום הפרטי והן בתחום העסקי.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מיזוג בענף הקייטרינג
צילום: יהונתן צור
מומלצים