ארגנטינה: קולון יצאה מהמירוץ, בוקה שוב נוצחה
הקבוצה מסנטה פה הפסידה 2:0 בטוקומאן והשאירה את מאבק האליפות לבאנפליד וניואלס. אינדפנדיינטה העמיקה את המשבר בבוקה עם 1:2 בבונבוניירה. דרמה בבחירות לנשיאות ריבר
עכשיו זה סופי - באנפילד וניואלס אולד בויס הן השתיים שייאבקו על תואר האליפות של האפרטורה בארגנטינה. קולון סנטה פה, שקיוותה להשיג את השתיים ממש על קו הסיום, יצאה מהמירוץ אחרי שהפסידה לפנות בוקר (א') 2:0 בחוץ לאתלטיקו טוקומאן.
לואיס רודריגס היה הגיבור של המנצחת עם צמד (דקות 8 בפנדל ו-32), שסידר לקבוצה מהצפון שלוש נקודות סופר חשובות במאבק נגד הירידה. הקבוצה של אנטוניו מוהאמד תסיים טורניר נוסף בצמרת הגבוהה, אך שוב כשלה ברגעי האמת.

מאוצ'ה מול אינדפנדיינטה. השיוויון שלו נמחק ממש לפני הסיום (AP)
המשבר בבוקה ג'וניורס נמשך והפעם היתה זו אינדפנדיינטה שחגגה על חשבונה עם 1:2 בבונבוניירה. נסטור סילברה העל את האדומים ליתרון בדקה ה-25 עם וולה מקרוב ואחרי השיוויון של פאבלו מאוצ'ה (55), איגנאסיו פיאטי העלה את סף העצבים בשכונה הצבעונית בבואנוס איירס עם שער ניצחון יפהפה, שלוש דקות לסיום.
גם סן לורנסו, שהראתה סימני התאוששות, חזרה להפסיד, הפעם 2:1 בחוץ לארחנטינוס ג'וניורס. פאבלו פינטוס העלה את האורחת ליתרון בדקה ה-19 עם הקפצה יפהפייה, פאקונדו קוריה (55 בבעיטה חופשית אדירה) ו'גולאסו' של גוסטבו אוברמן (68) הפכו את התוצאה.

ביהמ"ש יכריע מי יהיה נשיא ריבר פלייט
בתוך כך, אחרי שמונה שנים מרות תחת חוסה מריה אגילאר, נערכו לפנות בוקר בחירות לנשיאות ריבר פלייט, שסיפקו דרמה לא קטנה. תחילה הוכרז
רודולפו ד'אונופריו כמנצח עם יתרון של שני קולות על פני מאמן ושחקן הקבוצה בעבר, דניאל פסארלה, אלא שבספירה חוזרת נמצא כי דווקא האחרון גבר על יריבו בשש קולות (מספר חולצתו של פסארלה כשחקן).
המיז'ונאריוס הודיעו רשמית על ניצחונו של פסארלה, אולם דואונופריו הבהיר כי יפנה לבית המשפט בבקשה לדון בתוצאות, כאשר ההחלטה צפויה להתקבל עד יום חמישי. בסוף השבוע הודיעה ריבר לכריסטיאן פביאני כי חוזהו לא יוארך והוא ישוחרר בדצמבר.