שתף קטע נבחר

צפו ב-3:3 הענק של באיירן, מיינץ מאבדת גובה

הדאבליסטית נחלצה מהפסד חוץ למנשנגלדבאך, הקבוצה המפתיעה של העונה נוצחה 1:0 בפרייבורג. שלוש דקות לאלמוג כהן ב-1:3 של נירנברג על קלן

מאז פתיחת העונה, התקשתה באיירן מינכן לתפוס מומנטום חיובי והתבססה לה במרכז הטבלה. הערב (ש') היא שוב כשלה ליצור רצף נצחונות ראשון העונה כשסיימה בתיקו 3:3 בחוץ עם בורוסיה מנשנגלדבאך.

 

 

אחרי חמש דקות פטריק הרמן העלה את המקומיים ליתרון, אך כעבור שש דקות מריו גומס, שנמצא בכושר הבקעה אדיר, דאג לשוויון. בסטיאן שוויינשטייגר (דקה 40) קבע מהפך עם העקב, אולם שלוש דקות מאוחר יותר החטיא פנדל לזכות הבווארים והחמיץ הזדמנות לגמור את המשחק.

 

צפו בתקציר ה-3:3 המרתק של באיירן מינכן (ספורט 2) (צילום סטילס: גטי אימאג', וידאו: ספורט 2 )

העונש הגיע במחצית השנייה כשמרקו רויס (דקה 53) קיבל מסירה מצוינת מאיגור דה קמארגו וארבע דקות מאוחר יותר גמל לו עם בישול משלו. המילה האחרונה היתה של פיליפ להאם שסיים נהדר בדקה ה-84 ואולי הרגיע מעט את לואיס ואן חאל, ששמע במהלך השבוע ביקורת פומבית מהנהלת הקבוצה.

 

מיינץ, שהפסידה בשבוע שעבר לבורוסיה דורטמונד במשחק העונה, המשיכה להידרדר כשנוצחה 1:0 בחוץ מול פרייבורג. פאפיס דמבה סיסה כבש את השער היחיד במשחק בדקה ה-64.

איזה אח יצא מרוצה? רמז: לא זה עם הדגל של וולפסבורג (גטי אימג'ס)

 

אלמוג כהן עלה מהספסל בדקה ה-87 בניצחון 1:3 הביתי של נירנברג על קלן. יינס הגלר כבש ראשון לזכות המקומיים בדקה ה-11, פדרו טונון גרומל (דקה 16) איזן, אך אילקאיי גונדוגאן (43) וז'וליאן שיבר (90) השאירו את הנקודות אצל העולה החדשה.

 

מלך השערים הזמני של הליגה, תאופאניס גקאס, המשיך גם היום להפציץ כשכבש צמד (26 ו-55 בפנדל) בניצחון 1:3 של איינטרכט פרנקפורט מול וולפסבורג המאכזבת והעלה את מאזנו ל-11 כיבושים. פירמין שווגלר (38) הכפיל את היתרון של המקומיים במחצית הראשונה, אשקן דג'אגה (66) רק צימק.

פטריץ'. שער ניצחון מול הופנהיים (צילום: AP)

 

הופנהיים קיוותה לנצל את המעידה של מיינץ כדי לצמצם פערים מהמקום השני, אך איבדה יתרון והפסידה 2:1 בהמבורג. האורחת כבשה ראשונה

 בזכות פנדל של סייאד סאליחוביץ' (דקה שישית), הייקו ווסטרמן השווה רגע לפני הירידה לחדרי ההלבשה ומלאדן פטריץ' כבש את שער הניצחון שבע דקות לסיום.

 

ביום א' יושלם המחזור כשהמוליכה דורטמונד תתארח אצל האנובר, באייר לברקוזן תשחק בביתה מול קייזרסלאוטרן, ושטוטגרט תנסה לטפס מעל הקו האדום, עת תארח את ורדר ברמן.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גלדבאך חוגגת מול באיירן
גלדבאך חוגגת מול באיירן
צילום: AP
מומלצים