שתף קטע נבחר

תבשיל פטריות פסטרמה ופסטה

מחפשים מתכון דיאטטי שלא יזכיר לכם שאתם בדיאטה? השף שאול בן אדרת מלמד אתכם איך להכין מתכון על בסיס פטריות ובשר דק דק. בתאבון

בהכנת המתכון השתתפה ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית M.Sc ויועצת לקבוצת זוגלובק
 

שלל פטריות, דף פסטה, פסטרמה וחזה בקר דק דק דק של זוגלובק

  

המצרכים

2 כפות שמן זית

30 גרם פטריות שמפניון

30 גרם פטריות שיטאקי

30 גרם פטריות פורטובלה

30 גרם פטריות יער

 

1 בצל קצוץ

5 שיני שום פרוסןת

5 ענפי טימין

מלח

פלפל

דף פסטה / דף לזניה מבושל ומוכן

 

30 גרם פסטרמה בדבש זוגלובק "דק דק דק"

30 גרם חזה בקר זוגלובק "דק דק דק"

 


 

אופן ההכנה
 מאדים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית, מוסיפים את כל סוגי הפטריות.

מאדים יחד 2 דקות נוספות עד להשחמת הפטריות.

מוסיפים שום, טימין, מלח, פלפל ואת דף הפסטה.

מבשלים כדקה נוספת

מוסיפים פסטרמה דק דק דק זוגלובק, מבשלים כחצי דקה נוספת ומגישים.

 

 

בתאבון

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים