שתף קטע נבחר

מחלק לתלתלים: קים אדרי משנה לוק

שימו לב המכורות לפן ולהחלקת שיער: הטרנד השבטי פלוס הקאמבק של הסבנטיז מביאים את השיער המתולתל בתסרוקת גדולה מהחיים. ג'ניפר לופז מנפנפת בשיער כזה בקליפ החדש, גם פרגי ואפילו יוליה פלוטקין שלנו. נערת ישראל קים אדרי התנסתה: אהבתם?

בתצוגות של אופנת החורף בארץ אפשר היה לראות דוגמניות מהדסות על המסלול בשיער בעל נפח במראה מרושל וטבעי (כמעט), וזאת כחלק ממגמה שהחלה לשטוף את עולם האופנה בקיץ האחרון. המגמה הזאת באה כהמשך לטרנד האתני-שבטי. בצד החזרה למינימליזם ולפשטות, ראינו על המסלולים בגדים במוטיבים של הדפסים אתניים מהמזרח הרחוק. בגזרת השיער, כאמור, מילת המפתח היא: נפח. תספורת גדולה מהחיים לנשים שיוצרת מראה פרוע, שובב ולא מוקפד. 

 

הדוגמנית של יפית אוחיון מדגימה שמלה ושיער ענק (צילום: זיו שדה)

 

לקרוע את העיר בתסרוקת ענקית

בנוסף לטרנד השבטי והאתני השיער הגדול מתכתב גם עם מראה הסבנטיז שחוזר בחודשים האחרונים. בינינו, אין כמו מכנסי פדלפון, עקבי רוקי ושיער נפוח ופרוע כדי לקרוע את העיר.

 

קים אדרי, בדרך כלל בשיער חלק טבעי וגולש, הסכימה לנסות לעשות שינוי מדליק ולעצב את המראה הפרוע בעזרת המוצרים של שמן מרוקאי. ההשראה: הקליפ הטרי של ג'ניפר לופז I'm into you, שם היא מדגמנת מראה שיער היסטרי. גם פרגי קורעתת את רחובות אל.איי בשיער גלי, ואצלנו  הדוגמנית יוליה פלוטקין והמרת רוני דלומי מציגות רעמת תלתלים מרשימה.

 

 

כתב: אביב ברטלה; צילום: אבי חי; עריכה: רונה פפר (צילום: אבי חי, עריכה: רונה פפר)

 

נכון שהמראה הוא בכיוון טבעי, אבל צריך השקעה רבה כדי להשיג אותו. השתמשנו במגוון מוצרים של חברת הטיפוח לשיער "שמן מרוקאי". החברה השיקה לאחרונה עיצוב חדש לאריזות וחילקה את המוצרים לסדרות, כך שיהיה קל יותר לבחור את המוצר המתאים ביותר. יש סידרה מיוחדת לעיצוב, סידרה ללחות, לשיקום, לתלתלים ועוד. ועכשיו הפינה לשיפוטכם: קים אדרי בשיער חלק או פרוע?

 
 

צילום: איתן טל
הכנות לצילומים. ג'ני, מאחורייך (צילום: איתן טל)

 

צילום: איתן טל
עיצוב השיער הושלם. איזה יופי (צילום: איתן טל)

 

| צילום: איתן טל

| איפור: סיגל אסרף

| שיער: אריק מאיוסט

 

עוד במלכות היופי:

  • אילנית לוי בריאיון מיוחד על אלירז, אייל והחיים באור הזרקורים
גל גדות מתכוננת ללידה
  • מתכונים שמגדלים יופי: הצצנו להאמהות של מלכות היופי בסירים
  •  

     



     

      תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    קים לפני. חלק גולש
    קים לפני. חלק גולש
    צילום: איתן טל
    על המסלול: שיער גדול ומרושל
    על המסלול: שיער גדול ומרושל
    צילום: מתוך הווידיאו
    יוליה פלוטקין. רעמה מהממת
    יוליה פלוטקין. רעמה מהממת
    צילום: אלכס ליפקין
    ג'ניפר לופז. זרקתי את מחליק השיער
    ג'ניפר לופז. זרקתי את מחליק השיער
    צילום: רויטרס
    פרגי בסופר בול. גלי
    פרגי בסופר בול. גלי
    צילום: רויטרס
    רוני דלומי. אפרו מקומי
    רוני דלומי. אפרו מקומי
    צילום: רונן אקרמן
    מוצרי שמן מרוקאי. עיצוב וטיפוח
    מוצרי שמן מרוקאי. עיצוב וטיפוח
    צילום: טל טרי
    מומלצים