אבריל לאבין התחתנה - הפעם באמת
אחרי שבסוף השבוע דווח שהם התחתנו, עכשיו אפשר להכריז שהזמרת אבריל לאבין והרוקיסט צ'אד קרוגר נשואים. התאריך לא נבחר במקרה, הלוקיישן - צרפת, והכלה לבשה שחור
הפעם אפשר להגיד מזל טוב באמת לזמרת אבריל לאבין שהתחתנה אמש עם בן זוגה הרוקיסט צ'אד קרוגר בצרפת. בסוף השבוע האחרון צצו דיווחים על כך שהשניים כבר התחתנו, אך הדוברים שלהם מיהרו להכחיש את הידיעות. עכשיו אפשר להכריז על השניים כנשואים רשמית. כמחווה למולדתם של השניים קנדה, הם ערכו את החתונה ב"יום קנדה" שחל ב-1 ביולי למרות שהחגיגות עצמן נערכו בדרום צרפת.
לאבין לבשה שמלת כלה שחורה נטולת שרוולים ברוח הרוקנרול שהיא כל כך אוהבת לשכנע שהיא עושה. לאחר הטקס הם ערכו מסיבה פרועה שנמשכה עד 6 בבוקר. "אני מקווה להישאר איתו ביחד לנצח, להקים איתו משפחה ולהזדקן עם צ'אד", מסרה לאבין.
קרוגר, 38, סולן להקת ניקלבק, סיפר למה הם בחרו דווקא בתאריך הזה: "הכרנו במרץ בשנה שעברה במהלך הקלטת מוזיקה חדשה, אבל התחלנו לצאת ב-1 ביולי. אני חושב שזה מגניב שיום השנה שלנו תמיד יחול ביום קנדה. אני לא יכול לחכות להתחיל את החיים שלנו ביחד".
קרוגר הציע נישואים ללאבין (28) באוגוסט האחרון. לאבין כבר היתה נשואה לסולן להקת "סאם 41" דריק וויבלי במשך שלוש שנים, ועבור קרוגר אלו הנישואים הראשונים.
