כוכבי קולנוע: רד בנד בדרך למסך הגדול
חברת מיי טי ווי עובדת על הפקת סרט קולנוע שיעסוק בתחילת דרכה של להקת הבובות רד בנד - בישראל של סוף שנות ה-60
בשורות טובות באות בצרורות: רד אורבך שב לאחרונה למסך הקטן לתוכנית אירוח בזכיינית ערוץ 2 רשת, וכעת נודע ל-ynet כי להקת הבובות רד בנד תככב גם בסרט קולנוע.
הסרט, שנמצא כעת בשלב הכתיבה, יעסוק בהקמת הלהקה בישראל של סוף שנות ה-60. כצפוי מלהקת הבובות, הז'אנר של הסרט הוא קומדיה פרועה, שבה אמורים להשתתף כל חברי הלהקה: ארי פפר שמגלם את רד אורבך ושותף לכתיבת התסריט, עמי ויזל שמשחק את לפטי הקלידן, המתופף והבסיסט ומיכה דומן שמגלם את פונצ'ו הגיטריסט. כותבי התסריט, פרט לפפר, הם איתן צור ותמר מרום ועל ההפקה אחראית חברת מיי טי וי, שמלווה את רד בנד לאורך הדרך.
רד בנד פעילה כבר עשר שנים (החלה בשם "The Puppet Folk Revival"), אולם קיבלה חשיפה גדולה רק ב-2008, בזכות סדרת הטלוויזיה המצליחה "רד בנד" ששודרה ב-HOT וכללה שתי עונות. הסדרה, בניגוד לסרט, עסקה בניסיונות האיחוד של הלהקה, אחרי שהתפרקה בתחילת שנות ה-70. כאמור, בימים אלה משודרת גם התוכנית "המופע של רד ודביר" בהנחיית רד ודביר בנדק ובהשתתפות הלהקה, וזוכה לנתוני רייטינג נאים ביוחד.
אבירם בוכרים מחברת ההפקה מיי טי וי אישר את הפרטים, ומסר בתגובה: "העבודה על התסריט בעיצומה, אנחנו אופטימיים ומקווים לסיים בשנה הקרובה".
