שתף קטע נבחר

כוכבים מתגייסים: עמית פרקש, מאור שוייצר וצביקה פיק נשמות

מה אתם יודעים, יש גם כמה כוכבים עם נשמה בביצה הזו. קבלו את מצעד הכוכבים עם הלב העצום, שניצלו את החג כדי להעלות חיוך על פניהם של כמה ילדים

מתברר שהכוכבים הגדולים לא מתעסקים רק בשבוע האופנה, בפפראצי, ובכסף הגדול שהם מרוויחים, אלא מפנים גם קצת זמן בלו"ז לטובת מעשים טובים. בשביל הנשמה. השבוע התקיימו שני אירועים למען ילדים, שהצליחו להוציא מהבית לא מעט כוכבים עם לב ענק.

 

צילום: ברק פכטר
נשמות. מאור שוייצר, תובל שפיר ומעריצה (צילום: ברק פכטר)

 

האירוע הראשון שייך לעמותת "להושיט יד", אשר פתחה כמדי שנה את חגיגות פורים, עם מסיבת ענק שכללה אלף ילדים חולי סרטן ולא מעט כוכבים שבאו לשמח אותם. בין הפנים המוכרות שהגיעו לאולם "קסאנדו" בפתח תקווה, ראינו את תובל שפיר, דניאל מורשת, מאור שוויצר וליאור כהן מ"גאליס", דניאל ליטמן ולי בירן מ"החממה", ואת עמית פרקש מ"מועדון החנונים".


עוד הגיעו כוכבי הילדים טל מוסרי ויובל המבולבל שהחליפו חוויות ושיעשעו את הילדים, מיכאל הנגבי, צביקה פיק וגם עמוס תמם שקפץ לביקור בין שתי הצגות "קזבלן" שהיו לו באותו היום. בין המאחרים: אור דניאל ודור דמרי שהפציעו אחרי כולם עם תירוץ טוב. דניאל צעדה על המסלול בשבוע האופנה ולא יכלה להבריז. הכי נשמות.

צילום: ברק פכטר
מרימים. טל מוסרי ויובל המבולבל משתוללים (צילום: ברק פכטר)

 

החגיגה השנייה נערכה הבוקר (ד') והיא שייכת לעמותת "גדולים מהחיים", שהרימה את אירוע "רכבת החיוכים" המסורתי. הרכבת שאוספת מאות ילדים חולי סרטן ובדרך כלל מכילה "רק" עשרות ליצנים, לוליינים וקוסמים, אכלסה בתוכה הפעם גם את תום נוימן ("מאסטר שף"), חביאר סבלוף ("היפה והחנון"), יוליה פלוטקין שהבריזה מלימודי הפסיכולגיה שלה לטובת האיוונט, כוכבי מכבי תל אביב בכדורגל וכמובן את טל מוסרי שהגיע גם לכאן. רק בריאות.

צילום: ברק פכטר
השוטר אז אולי? לי (ליבי) בירן מצדיע למי שצריך (צילום: ברק פכטר)

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ברק פכטר
מומלצים