שתף קטע נבחר

מלח הארץ: סדרת מלחים בשילוב תבלינים

"מלח הארץ" משיקה את "SALT N' EASY" - סדרת מוצרים חדשה המיועדים לצלייה במלח. מגוון מוצרי הסדרה מבוססים על מלח-ים טבעי בשילוב תבלינים ועשבי תיבול - 100% טבעי.

 (צילום: מוטי פישביין) (צילום: מוטי פישביין)
(צילום: מוטי פישביין)

 

הסדרה כוללת מגוון טעמים של 4 סגנונות שונים:

 

מרקש: מכיל מלח ים גס, סלרי, תימין, קימל, קינמון ואגוז מוסקט – בטעמים עדינים מהמטבח הצפון אפריקאי.

 

דרך המשי: מכיל מלח ים גס, כורכום, חרדל, ג'ינג'ר, רוזמרין, אורגנו ועשבי תיבול המהווים מפגש טעמים בין מזרח למערב.

 (צילום: מוטי פישביין) (צילום: מוטי פישביין)
(צילום: מוטי פישביין)

 

ים תיכוני: מכיל מלח ים גס, עשבי תיבול, תימין, טרגון, כוסברה, קצח - בטעם ובארומה ים תיכוניים.

 

טוסקנה: מכיל מלח ים גס, פלפל אדום, תה ירוק, קליפות הדרים, בזיליקום, סלרי, שום, רוזמרין, אורגנו ומרווה – המעניקים את הטעם האיטלקי המושלם.

 (צילום: מוטי פישביין) (צילום: מוטי פישביין)
(צילום: מוטי פישביין)

 

כולם מיועדים לצלייה במלח של עופות, דגים וירקות.

 

מהי צלייה במלח?

צלייה במלח היא שיטה פשוטה, קלה ומהירה המנצלת את הולכת החום הייחודית של המלח ומעניקה מרקם רך ועסיסי וטעם נפלא, ללא צורך בהוספת שמן. המלח, בשל היותו מוביל חום מצוין, הופך בתהליך הצלייה למעין מצבר שצובר ומשדר חום מהצדדים, מאזן את הנוזלים שבעוף כך שלא יתייבש. הנוזלים לא בורחים, והעוף יוצא עסיסי וטעים במיוחד. בשיטה זו המליחות לא תחדור לעוף או לדג, המלח ייחרך מעט.  

 

כל שנדרש: שקית ועוף: מניחים את העוף (ניתן להכין עוף שלם או חלקים) במרכז התבנית, מרוקנים את תכולת השקית מסביב למנה, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות - עד להשחמה. להדגשת הטעמים ניתן לזרות מעט מהתערובת על המנה, לפני הצלייה.

 

מחיר מומלץ לצרכן כ-14.90 שקל ל-600 גרם. להשיג ברשתות השיווק

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
צילום: מוטי פישביין
מלח הארץ- סדרת מוצרים המיועדים לצלייה
צילום: מוטי פישביין
מומלצים