שתף קטע נבחר

אור גרוסמן מציגה חבר חדש

לונדון כן מחכה לה: הדוגמנית הלוהטת חשפה את הרכש החדש - אספן אמנות בריטי ונאה ביותר, שהגיע לארץ לבלות קצת זמן עם חברתו. ברור שתפסנו אותם יחד

שבעה חודשים לקח לדוגמנית הלוהטת, אור גרוסמן, להמשיך הלאה אחרי הגירושים מבעלה, איש העסקים לני שפורן, לו היתה נשואה במשך שבעה חודשים. אחרי מגוון שמועות לא מבוססות על רומנים קצרים עם זכרכרי הביצה, אנחנו שמחים לבשר כי הרווקה המבוקשת סוף סוף מצאה זוגיות אמיתית.

  

צילום: מוטי לבטון
זה קצוץ דק? הצחקת אותי! אור גרוסמן וג'יימי דינר (צילום: מוטי לבטון)
צילום: מוטי לבטון
אתה תסדר לבד פה? (צילום: מוטי לבטון)

10:00 נווה צדק, תל אביב. תפסנו את גרוסמן עם בן הזוג החדש, אספן אמנות בריטי בשם ג'יימי דינר, יושבים לארוחת בוקר ישראלית בבית הקפה "לולו" בשכונה, רק כדי שהדוגמנית החטובה תעזוב אותו אחרי זמן מה, לתחזק את הפיגורה במכון הכושר. 

 

גרוסמן ודינר מנהלים זוגיות טרייה על קו לונדון-תל אביב כבר חודשיים ומקורבים מספרים כי זה מריח רציני ואור מאוהבת. אנחנו מחזיקים לה אצבעות וממשיכים לעקוב בשקיקה.

צילום מוטי לבטון
בון אפטיט אהובי, עפתי למכון (צילום מוטי לבטון)

 

צילם וישב לאכול ארוחה מקסיקנית ואז לא היה לו כוח לעשות כלום: מוטי לבטון

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום מוטי לבטון
מומלצים