מסיבת הסיום של כוכבי "המירוץ למיליון"
רגע אחרי שהם ירדו מהמסך ושניה לפני שהם נעלמים מהתודעה, התקבצו משתתפי הריאליטי למסיבה נוצצת בתקווה שתזכרו אותם גם שבוע הבא. פייר, עם איך שהם השקיעו, שמישהו יתן להם קמפיין
חשבתם שכוכבי "המירוץ למיליון" יעלמו לנו ככה מהחיים, רגע אחרי שהתוכנית הסתיימה? אז תחשבו שוב. כשבאופק אין שום תוכנית ריאליטי מעניין עם כוכבי אינסטנט שיכבשו את המדורים, חגגו אמש מתמודדי המירוץ את מסיבת הסיום של העונה הרביעית, במועדון המורפיום בתל אביב.
למרות כמה הברזות די כואבות שנרשמו, ביניהן של המנחה רון שחר שהיה באותו הזמן על הבמה, בהצגה בכיכובו, ואלה אייבינדר, שהעדיפה לבלות את השעות האחרונות עם אמא שלה, לריסה, שתטוס היום חזרה לאוקראינה. מי שעוד רשם נפקדות היה דניאל טופז, ששוהה בחופשה בניו יורק יחד עם ארוסתו סטייסי.
אז מי בכל זאת התייצב למפגש? הזוכים הגדולים שי ושני מינוס בני הזוג, יוכי אפוליאון ומאירי שמש שעובדים קשה בלהדוף את השמועות על פרידה והגיעו יד ביד וצמודים מתמיד, החתן לעתיד וובה, הפעם בלי הארוסה הטרייה מרינה, אלכסה דול ורז זלצרמן, טום באום ואוריאל יקותיאל שהגיעו בנפרד ודאגו גם להצטלם לחוד, התאומים עדי ושי אטון, הנשואים הטריים גל וליאל, טילטיל ומזרחי, האחיות למשפחת דואני רוני ויעל והאישה והבלונד פנינה רוזנבלום, הפעם סוליקו ללא הבת חן.
צילמה ועדיין מחכה שיחזרו אליה לגבי השתתפות ב"פיצוחים": ענת מוסברג



