ליין המוצרים ללא סוכר מתרחב
בשנים האחרונות תרבות המזון בישראל עברה שינוי מהותי, הודות למגמת הבריאות שסחפה את העולם כולו. כיום ניתן למצוא שוחרי בריאות רבים, המקפידים לצרוך מאכלים ללא גלוטן וללא תוספת סוכר, גם עקב מגבלות בריאותיות, או מתוך רצון לשמור על הגזרה והבריאות. על מנת לענות על צרכים אלו משיקה חברת כרמית, מפעל הממתקים היחיד בארץ המאושר לייצר ממתקים ללא גלוטן, משיקה שתי סדרות:
חופשי, סוכריות קשות ללא תוספת סוכר, מכילות רק 9 קלוריות ליחידה, כך שאפשר לשמור על הגזרה ועדיין ליהנות מפינוק מתוק. בסדרה 3 טעמים חלביים נפלאים: תות, קרמל וקפה. סוכריות חופשי מהוות אלטרנטיבה מצוינת לפינוק מתוק ולא משמין, וכל זאת מבלי להתפשר על הטעם. בעבר שיווקה כרמית סוכריות ללא סוכר, ולאחרונה עברו שדרוג הן מבחינת נראות והן מבחינת בטעם הנפלא והאיכות. סדרת הסוכריות מצטרפות גם לטופי בציפוי שוקולד, ללא תוספת סוכר.
הרחבת סדרת שוקולד אגו ללא תוספת סוכר וללא גלוטן עם תוספות: "אגו" שוקולד מריר עם תוספת שקדים ו"אגו" שוקולד מריר עם פצפוצי אורז. המוצרים עצמם אינם מכילים גלוטן, ממותקים ע"י צמח הסטיביה והיחידים בכשרות פרווה בשוק השוקולד ללא סוכר, מצטרפים לטעמי הסדרה הקיימים: שוקולד מריר, לבן וחלב.