רוצ'סטי: "כל הזמן חיפשתי את מקומי"
הגארד שהצטיין בדרבי מול הפועל ת"א התייחס באימון המסכם לפני המפגש הגורלי מול דרושפאקה לגרף ההשתפרות שלו: "רציתי לעזור איפה שאפשר לנצח". על ההתמודדות בחמישי: "11 הפרש? נראה מה יקרה"
ז'אן טבק וחניכיו רשמו מאז פתיחת חודש דצמבר ארבעה ניצחונות רצופים (שניים ביורוליג ושניים בליגה הישראלית) ויקוו שהמומנטום החיובי בו נמצאת הקבוצה, יעזור גם מחר, כשכאמור הפסד או ניצחון בפחות מ-11 נק' יוריד את הצהובים אל היורוקאפ.
סילבן לנדסברג וג'ורדן פרמאר שסובלים מפציעות, ערכו הערב אימון מלא וצפויים להיות כשירים למשחק, לעומתם, יוגב אוחיון שנפגע בקרסולו במהלך משחק הדרבי ביום שני האחרון ערך אימון חלקי בלבד, עדיין סובל מכאבים ועובר טיפולים על מנת לנסות ולהכשיר אותו למשחק.
טיילור רוצ'סטי שהצטיין בדרבי התל-אביבי (28 נק' ו-6/7 מהשלוש) אמר לקראת המשחק: "כל הזמן חיפשתי את המקום שלי בתוך המסגרת הקבוצתית, איך לעזור איפה שאפשר כדי לנצח, אם זה בקליעות או באספקטים אחרים. 11 הפרש? אנחנו צריכים לעלות למגרש ולנצח, לשחק הכי חזק שאפשר, ונראה מה יקרה. אנחנו באים אחרי שני ניצחונות רצופים ביורוליג ומרגישים שאנחנו מתחילים להתחבר".
