שתף קטע נבחר

הפועל ת"א תתאושש מהדרבי על חשבון נס ציונה?

האדומים יארחו את הקבוצה של עופר ברקוביץ', שינסה להשיג ניצחון 100 בליגה. שרון אברהמי: "רוצים להיות במקומות אחרים וטובים יותר השנה"

הפועל תל אביב תארח מחר (ב', 20:30, היכל קבוצת שלמה) את עירוני נס ציונה למשחק שיחתום את המחזור ה-12 בליגת העל בכדורסל. האדומים ינסו להתאושש מההפסד הביתי בדרבי בשבוע שעבר ויקוו לפתוח את הסיבוב השני בצורה חיובית, אחרי שסיימו את הראשון במאזן שלילי של שבעה הפסדים מול ארבעה ניצחונות בלבד.

 

 

נס ציונה נמצאת במקום הלפני אחרון עם שמונה הפסדים ושלושה ניצחונות בלבד. היא תנסה לרשום את ניצחון החוץ הראשון שלה העונה ואולי גם להעניק למאמנה עופר ברקוביץ' את הניצחון ה-100 שלו כמאמן ראשי בליגה.

 

צפו בהפסד של הפועל בדרבי

לכל אחת מהקבוצות יש רבע של התפרקות כמעט קבוע. נס ציונה מפסידה את הרבע השני ב-4.6 נקודות בממוצע, הפועל את הרבע האחרון ב-5.8 נקודות. עם זאת,

בסיבוב שעבר ניצחו האדומים את הרבע האחרון מול נס ציונה 13:25 בדרך ל-66:82.

 

האדומים יקוו ליכולת טובה מטיילור באטל, שמוביל את קלעי הפועל בליגה עם 14.1 נק', ולשיפור מהשבוע שעבר של רוברט רות'בארט, שרשם שפל עונתי בדרבי עם 2 נק' בלבד. בנס ציונה יקוו לקבל את יובל נעימי של הניצחונות, זה שקלע 22.7 נק' ומסר 6.7 אסיסטים, ולא את נעימי של ההפסדים עם 12.1 נק' ו- 5.1 אס'.

 

צילום: ראובן כהן
עופר ברקוביץ' ינסה להשיג ניצחון 100. "נצטרך לשחק 40 דקות טובות" (צילום: ראובן כהן)

 

מאמן הפועל ת"א, שרון אברהמי, אמר לקראת המשחק: "אנחנו רוצים להיות במקומות אחרים וטובים יותר השנה, ובשביל זה אנחנו חייבים לייצר רצף ניצחונות. אני מקווה ומאמין שאם נציג הגנה אגרסיבית ונהיה מרוכזים לאורך כל 40 הדקות, נהיה בעמדה טובה לניצחון".

 

עופר ברקוביץ': "מצפה לנו משחק קשה מול יריבה טובה. נצטרך לשחק 40 דקות טובות כדי להיות בעמדת ניצחון. בסיבוב הקודם הפסדנו את המשחק על ריבאונד הגנה. שליטה בריבאונד והוצאה טובה לפועל בהתקפה הם המפתחות לניצחון במשחק עבורנו".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הפועל ת"א בדרבי
הפועל ת"א בדרבי
צילום: עוז מועלם
מומלצים