שתף קטע נבחר

בר טימור: "מבינים את הרמה של גראן קנאריה"

הרכז של הפועל ירושלים לקראת המשחק (20:55) מול הקבוצה הספרדית ביורוקאפ: "מבינים את המשמעות של המשחק"

הפועל ירושלים תארח הערב (ד', 20:55) את גראן קנאריה במסגרת המשחק השני של שלב 32 האחרונות ביורוקאפ. האדומים הפסידו ביום רביעי שעבר 105:96 לסראטוב ברוסיה, ובקבוצה מבינים את חשיבות המשחק הערב אחרי ההפסד, מאחר שרק שתי קבוצות עולות לשלב הבא. גם הספרדים, שהגיעו לארץ ללא הרכז קווין פאנגוס, נמצאים באותו המצב אחרי ההפסד בשבוע שעבר לשטסבורג.

   

מאט ג'נינג אמר לקראת המשחק: "השלב השני הוא באמת קצר, רק שישה משחקים, וכל משחק חשוב. אנחנו נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי להשיג את הניצחון הביתי הזה, זה משחק חשוב עבורנו הערב.
יש להם הרבה כלים והם משחקים קשוח. אני חושב שאנחנו מוכנים לזה, ואם נעשה את מה שהכנו בימים האחרונים אנחנו נצא עם הניצחון".

 

צילום: עוז מועלם
מאט ג'נינג. "השלב השני באמת קצר" (צילום: עוז מועלם)

 

בר טימור הוסיף: "הם באמת קבוצה מצוינת. עשינו את ההכנה שלנו, אנחנו מבינים את המשמעות של המשחק ואת הרמה של הצד השני. אנחנו צריכים לבוא במיטבנו, עשינו את ההכנה הכי טובה שאנחנו יכולים, מקווים לטוב".

 

הסנטר של גראן קנאריה, פאבלו אגילאר: "ירושלים תשחק באקסטרה מוטיבציה בבית שלה ויש לה שחקנים מוכרים עם כישרון רב. אנחנו לא במיטבנו, אבל תמיד מגיעות כל מיני תקופות. כבר הראנו שאנחנו רוצים להשתפר ושלושת ההפסדים האחרונים שספגנו היו מעידה קטנה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בר טימור
בר טימור
צילום: עוז מועלם
מומלצים